Παναιτωλικός – ΑΕΚ 1-0: Ο Μιγκέλ Λουίς την «τιμώρησε» μέσα στο Αγρίνιο και της «έσπασε» το αήττητο - Δείτε το γκολ - Gkourou.com Παναιτωλικός – ΑΕΚ 1-0: Ο Μιγκέλ Λουίς την «τιμώρησε» μέσα στο Αγρίνιο και της «έσπασε» το αήττητο - Δείτε το γκολ

Παναιτωλικός – ΑΕΚ 1-0: Ο Μιγκέλ Λουίς την «τιμώρησε» μέσα στο Αγρίνιο και της «έσπασε» το αήττητο - Δείτε το γκολ


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η ΑΕΚ πήγε στο Αγρίνιο για να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League, ρίσκαρε με τις αλλαγές της, αλλά ηττήθηκε από τον Παναιτωλικό (1-0). Η αλλαγή του Γιάννη Πετράκη, Μιγκέλ Λουίς ήταν αυτός που “σόκαρε” τους “κιτρινόμαυρους” και έδωσε την ευκαιρία στους ανταγωνιστές της να την προσπεράσουν. Τη στιγμή που ο Βίντα ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου, για να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες, ήρθε το γκολ των γηπεδούχων. Φώναξαν οι φιλοξενούμενοι για δυο πέναλτι.

Ανώμαλη προσγείωση” για την ΑΕΚ, μια εβδομάδα μετά τη νίκη της επί του Παναθηναϊκού. Η Ένωση δεν τα κατάφερε κόντρα στον Παναιτωλικό, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0, σε ματς για την 7η αγωνιστική της Super League.

Η ΑΕΚ όχι μόνο γνώρισε την πρώτη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα, αλλά έφυγε χωρίς έστω ένα βαθμό από την έδρα του Παναιτωλικού, για πρώτη φορά μετά το 2018.

Δείτε το γκολ που έκρινε τον αγώνα

Δείτε τα HIGHLIGHTS