Διαφήμιση - Advertisement
Κως: Youtuber εντόπισε τη σορό ενός άνδρα που επέπλεε στη θάλασσα – Δείτε βίντεο - Gkourou.com Κως: Youtuber εντόπισε τη σορό ενός άνδρα που επέπλεε στη θάλασσα – Δείτε βίντεο

Κως: Youtuber εντόπισε τη σορό ενός άνδρα που επέπλεε στη θάλασσα – Δείτε βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία στη νησί της Κω μετά τον εντοπισμό μίας σορού που επέπλεε στην θάλασσα. Ένας Youtuber που έκανε σερφ και τραβούσε βίντεο στο σημείο, κατέγραψε το απίστευτο θέαμα που αντίκρισε.

Ο YouTuber που συνηθίζει να τραβάει με action camera τις περιπέτειές του στην Κω, και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού, δεν περίμενε να εξελιχθεί έτσι το βίντεο που ετοίμαζε για το κανάλι του. Ο Διονύσης Μπαλτσής ενώ είχε μία action camera πάνω του, εντόπισε την σορό ενός άνδρα να επιπλέει στην θάλασσα.

Ο ίδιος κατέγραψε το περιστατικό, και αποφάσισε να το ανεβάσει στο κανάλι του στο YouTube. Πολλοί τουρίστες που βρίσκονταν στο σημείο και έμεναν στα ξενοδοχεία κοντά στην περιοχή, επίσης κατέγραφαν το απίστευτο σκηνικό που είχαν μπροστά τους.

Άμεσα κλήθηκε το Λιμενικό, το οποίο έφτασε στο σημείο άμεσα, ενώ τη σορό παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη ενώ δεν υπάρχει δήλωση αγνοουμένου.

Στην συγκεκριμένη είναι σύνηθες φαινόμενο να εντοπίζονται σοροί στην θάλασσα, και ανήκουν ανθρώπους που προσπάθησαν να περάσουν να σύνορα και να διασχίσουν το Αιγαίο.

Ωστόσο, ο You Tuber δήλωσε ότι τα ρούχα του άνδρα παρέπεμπαν σε ρούχα σέρφερ. Σύμφωνα με το Λιμενικό, η σορός βρισκόταν για περισσότερο από μία εβδομάδα στο νερό, και εκτιμάται πως ίσως να ξεκίνησε από κάποια περιοχή στα παράλια της Τουρκίας και να ξεβράστηκε στην Κω.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement