Διαφήμιση - Advertisement
Κέιτ Μίντλετον: Παραληρούν οι θαυμαστές της για την τελευταία ανάρτησή της στο X - Gkourou.com Κέιτ Μίντλετον: Παραληρούν οι θαυμαστές της για την τελευταία ανάρτησή της στο X

Κέιτ Μίντλετον: Παραληρούν οι θαυμαστές της για την τελευταία ανάρτησή της στο X


Διαφήμιση - Advertisement

 


Παραλήρημα προκάλεσε στους θαυμαστές της πριγκίπισσας της Ουαλίας ένα προσωπικό της μήνυμα στο X. Η Κέιτ Μίντλετον έγραψε σήμερα το μεσημέρι στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι “ανυπομονεί” να συνεργαστεί με τον νέο αρχηγό των προσκόπων της Βρετανίας, Dwayne Fields.

Οι βασιλικοί θαυμαστές διάβασαν με ενθουσιασμό την ανάρτηση στο X. Η Κέιτ είναι κοινή πρόεδρος της Ένωσης Προσκόπων και υπέγραψε την ανάρτησή της με το αρχικό της, που είναι ο κλασικός τρόπος υπογραφής της, θα λέγαμε το σήμα κατατεθέν της, το “C”.

Έγραψε: “Με χαρά καλωσορίζω τον @DwayneFields ως τον νέο επικεφαλής πρόσκοπο του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι πρόσκοποι είναι μια τόσο απίστευτη οργάνωση, που διδάσκει #SkillsForLife και κάνει τεράστια διαφορά στους νέους σε όλη τη χώρα. Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί σου! C.”

Η πριγκίπισσα υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία μετά τη διάγνωση του καρκίνου που αποκάλυψε ότι έχει τον Μάρτιο και έχει αποσυρθεί από τα δημόσια καθήκοντα. Μετά το σημερινό της tweet, οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν. Είναι “υπέροχο να ακούω από την πριγκίπισσα της Ουαλίας”, έγραψε ένας από αυτούς, ενώ ένας άλλος χαρακτήρισε ως “υπέροχο μήνυμα από την Αικατερίνη”.

Το πιο πρόσφατο προσωπικό μήνυμα της Κέιτ στο Χ, πριν από το σημερινό, αφορούσε τους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Έγινε στις 28 Αυγούστου, και ήταν μια κοινή ανάρτηση με τον σύζυγό της Ουίλιαμ . Έλεγε: “Ανυπομονούμε για άλλες λίγες εβδομάδες απίστευτου αθλητισμού! Εύχομαι καλή τύχη στους αθλητές μας @ParalympicsGB και σε όλους όσους αγωνίζονται στο #Paris2024. W & C.’

Το τελευταίο προσωπικό μήνυμα που ανήρτησε μόνη της η Κέιτ ήταν για τον αστέρα του τένις Andy Murray στις 6 Ιουλίου. Έγραψε: “Μια απίστευτη καριέρα στο Wimbledon φτάνει στο τέλος της. Θα πρέπει να είσαι πολύ περήφανος @andymurray. Εκ μέρους όλων μας, σε ευχαριστούμε!”.

Το σημερινό μήνυμα της Κέιτ έρχεται μία ημέρα αφότου ο σύζυγός της, πρίγκιπας  Ουίλιαμ εμφανίστηκε για πρώτη φορά με το καλοκαιρινό του μούσι, καθώς επισκέφθηκε μια έκθεση για τους άστεγους. Ήταν η πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο πλαίσιο των βασιλικών του καθηκόντων, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement