Διαφήμιση - Advertisement
Survivor: Πότε θα δούμε τη μεγάλη πρεμιέρα – Θα υπάρχουν διάσημοι; - Gkourou.com Survivor: Πότε θα δούμε τη μεγάλη πρεμιέρα – Θα υπάρχουν διάσημοι;

Survivor: Πότε θα δούμε τη μεγάλη πρεμιέρα – Θα υπάρχουν διάσημοι;


Διαφήμιση - Advertisement

 


Κίνηση ματ έκαναν τα στελέχη του ΣΚΑΪ και ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποφασίζοντας να βγάλουν στον αέρα το «Survivor», το πρώτο μισό της χρονιάς. Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα έχει ξεκινήσει και στόχος είναι το ριάλιτι να βγει στον αέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να προλάβουν τον ανταγωνισμό της prime time.

Όλα, βέβαια, θα εξαρτηθούν από τα γυρίσματα και τις καιρικές συνθήκες που θα συναντήσουν. Αν τούς επιτρέψουν να κινηθούν γρήγορα, τότε το «Survivor» θα βγει χωρίς καθυστέρηση. Διαφορετικά, θα πάρει μία εβδομάδα αναβολή και θα ξεκινήσει στις 23 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, θα προβάλλεται για δύο ώρες, από τις 21.00 έως τις 23.00, ενώ θα ακολουθεί το «Power of love».

Ο Γιώργος Λιανός, ο κεντρικός παρουσιαστής, αναχώρησε την Παρασκευή για τον Άγιο Δομίνικο δηλώνοντας στην κάμερα του «Summer’s cool»: «Θα στηριχτούμε πάρα πολύ στην επιβίωση, το κάστινγκ είναι ανοιχτό για όλους τους σωματότυπος, θα πρέπει να αντεπεξέλθουν και σε δύσκολες συνθήκες επιβίωσης άτομα διαφορετικής προελεύσεως. Θέλω να δω πώς θα τα καταφέρουν γιατί είναι και μια εποχή στον Δομίνικο που έχει αρκετές ανατροπές στον καιρό. Κανά δυο τυφώνες πέρασαν ξυστά από το νησί. Επώνυμοι ίσως μπουν στην αρχή, ίσως αργότερα ίσως και καθόλου, είναι λίγο απρόβλεπτο».

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement