Διαφήμιση - Advertisement
Survivor trailer 25-9: Η ανακοίνωση του Λιανού στη Γεσθημανή - Ποιοι κερδίζουν παίκτη σήμερα; - - Gkourou.com Survivor trailer 25-9: Η ανακοίνωση του Λιανού στη Γεσθημανή - Ποιοι κερδίζουν παίκτη σήμερα; -

Survivor trailer 25-9: Η ανακοίνωση του Λιανού στη Γεσθημανή - Ποιοι κερδίζουν παίκτη σήμερα; -


Διαφήμιση - Advertisement

 


Survivor Spoiler 25-9: Μεγάλη μάχη, δεύτερη στη σειρά, για την επιλογή παικτών, ένας ή μία θα επιστρέψει στην Ελλάδα…

Το Survivor μπαίνει σε κρίσιμη καμπή, καθώς ο ανταγωνισμός στη βραδινή ζώνη τηλεθέασης έχει πια κορυφωθεί και το ποσοστό του ριάλιτι επιβίωσης, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσε σημαντικά.

Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε προσεχώς αρκετές κινήσεις από την πλευρά της παραγωγής, για την ενίσχυση του πρότζεκτ, ίσως και κόντρα στον αρχικό προγραμματισμό, αφού προέκυψε και η γκάφα με τη Γεσθημανή Κουτούζογλου, το φαβορί για την κατάκτηση, που βρέθηκε εκτός Survivor.

Απόψε θα δούμε τις δύο ομάδες να διαγωνίζονται για την προτεραιότητα επιλογής παίκτριας ή παίκτη από τους τρεις που έχουν απομείνει στο νησί της εξορίας.

Και μετά την είσοδο της Μαίρης Πετεινάρη στους Αετούς, όλα πλέον στρέφονται στις αδερφές Κερασιώτη, για το αν θα καταφέρουν απόψε οι Κίτρινοι να πάρουν τη νίκη, ώστε να έχουν το δικαίωμα πρώτης επιλογής και να τις φέρουν κοντά, στην ίδια ομάδα.

Οι πληροφορίες που έχουμε αυτή τη στιγμή, θέλουν τις Τίγρεις να τα καταφέρνουν και έτσι όλα δείχνουν ότι οι αδερφές Κερασιώτη θα ενωθούν, με τη Μαρία να μπαίνει στην Κίτρινη ομάδα.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου…

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement