Survivor Spoiler 20-9: Αυτοί κερδίζουν σήμερα την ασυλία


Διαφήμιση - Advertisement

 


Survivor Spoiler 20-9: Εφτασε η ώρα… Αγώνισμα ασυλίας, πρώτο φετινό απόψε και αποχώρηση. Ποια ομάδα θα κατακτήσει την πρώτη ασυλία;

Ενα Survivor ανατρεπτικό, που μέρα με τη μέρα ξεδιπλώνεται ως προς την πλοκή, τις εντάσεις που γίνονται ολοένα και περισσότερες, αλλά και εκπλήξεις από την πλευρά της παραγωγής που θα συνεχίζονται και θα κορυφώνονται, όσο περνούν οι μέρες.

Η απόλυτη ανατροπή, σε αγωνιστικό επίπεδο, έγινε στο αγώνισμα για τις πατάτες χθες, με τους Κίτρινους να προηγούνται 2-0 και τους Πράσινους, αν και στα πρόθυρα εσωτερικής διάλυσης, να κατορθώνουν, να κάνουν την ανατροπή και να κερδίζουν με 3-2.

Σήμερα, λοιπόν, η ασυλία επιστρέφει στο Survivor και η ομάδα που θα κατακτήσει τη νίκη, θα μεταβεί ασφαλής στην σπηλιά.

Οι ηττημένοι θα υποχρεωθούν να μπουν στη διαδικασία της επιλογής παικτών που θα μπουν στη διαδικασία της αποχώρησης. Μένει να δούμε αν και η αποχώρηση θα συμβεί σήμερα ή θα έχουμε και εδώ κάποια έκπληξη σε σχέση με την εξέλιξη.

Ποια είναι η ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της πρώτης φετινής ασυλίας;

Οι Κίτρινοι. Οι Τίγρεις είναι η ομάδα που έχουν τον πρώτο λόγο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο, θα καταφέρουν να πάρουν τη ρεβάνς, στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της πρώτης εβδομάδας. 

 Δείτε το trailer

Δείτε σε λίγο ΕΔΩ το οριστικό spoiler