Διαφήμιση - Advertisement
Survivor 2024: Ηττήθηκε κατά κράτος και αποχώρησε οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο - Gkourou.com Survivor 2024: Ηττήθηκε κατά κράτος και αποχώρησε οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor 2024: Ηττήθηκε κατά κράτος και αποχώρησε οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο


Διαφήμιση - Advertisement

 


Το βράδυ της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού στο Survivor 2024, οι παίκτες της κίτρινης και της πράσινης ομάδας βρέθηκαν μπροστά στον Γιώργο Λιανό -στο τελευταίο κομμάτι του επεισοδίου που παρακολουθήσαμε στο ΣΚΑΪ.

Εκείνη τη στιγμή, όλοι οι συμμετέχοντες, καθώς και οι τηλεθεατές, ενημερώθηκαν για τα δυσάρεστα νέα.

Ποιος θα Αφήσει το Όνειρο;

Μια σημαντική ερώτηση πλανιόταν: ποιος ή ποια θα έπρεπε να εγκαταλείψει το ριάλιτι επιβίωσης σε αυτό το κρίσιμο σημείο;

Αποχώρηση που Σόκαρε

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, η Παρασκευή Κερασιώτη ανακοίνωσε την οικειοθελή της αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο για «προσωπικούς λόγους». Αυτή η εξέλιξη αποτέλεσε ένα μεγάλο πλήγμα για την κίτρινη ομάδα, η οποία θα πρέπει να προσαρμοστεί από την επόμενη ημέρα.

Ψηφοφορία και Τοτέμ Ασυλίας

Στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ποιο άτομο θα ακολουθούσε την Παρασκευή Κερασιώτη στην Ελλάδα. Μετά την ψηφοφορία της κίτρινης ομάδας, η Χριστιάνα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το τοτέμ ασυλίας για να αποφύγει την υποψηφιότητα προς αποχώρηση.

Υποψήφιοι προς Αποχώρηση

Η Γεωργία και ο Βλαδίμηρος συγκέντρωσαν τρεις αρνητικές ψήφους από τους συμπαίκτες τους, με αποτέλεσμα να βρεθούν στην κατάσταση «τάκος» του Survivor. Εν τω μεταξύ, η Χριστιάνα συγκέντρωσε μόνο δύο ψήφους, με τον Γιώργο Λιανό να της επισημαίνει ότι η απόφασή της να χρησιμοποιήσει το τοτέμ αποδείχθηκε εσφαλμένη.

Η Τελική Μονομαχία

Η Μαρία Κερασιώτη συμπλήρωσε την τριάδα των υποψηφίων, με τον παρουσιαστή να τονίζει ότι δεν της δόθηκε αρκετός χρόνος προσαρμογής από την ομάδα της. Λίγα λεπτά αργότερα, ήρθε η ώρα της μονομαχίας, όπου η Μαρία ηττήθηκε από τους δύο αντιπάλους της, αναγκασμένη να αποχαιρετήσει το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο για πάντα.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement