Διαφήμιση - Advertisement
Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz - Χώρισαν και οι δύο πριν λίγο καιρό - Gkourou.com Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz - Χώρισαν και οι δύο πριν λίγο καιρό

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz - Χώρισαν και οι δύο πριν λίγο καιρό


Διαφήμιση - Advertisement

 


H Δανάη Παππά και ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Ζευγάρι  και στη ζωή μετά τη σειρά, Σασμός.

Η Δανάη Παππά χώρισε από τον επί έξι χρόνια σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη και ο Γιώργος Γεροντιδάκης χώρισε από την σύντροφό του, Άσπα Κωνσταντοπούλου με την οποία είχε υπογράψει και σύμφωνο συμβίωσης.

Οι δυο ηθοποιοί που συνεργάζονταν στον Σασμό και υποδύονταν ένα ερωτευμένο ζευγάρι, μετά το τέλος της σειράς ήρθαν πιο κοντά. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On time οι δυο ηθοποιοί εδώ και λίγο καιρό είναι ζευγάρι και στη ζωή.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης δεν έχει μιλήσει για τον χωρισμό, ενώ η Δανάη Παππά μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή, Buongiorno.

"Είμαι όπως φαίνομαι μετά τον χωρισμό μου. Οτιδήποτε τελειώνει θέλει μια διαχείριση αλλά όλα καλά. Αν δεν πιέζεις καταστάσεις και τα αφήνεις να κυλάνε, όλα είναι μια χαρά. Ο έρωτας και η αγάπη είναι πάντα στο παιχνίδι, όλα αυτά είναι ενέργειες” είπε η Δανάη.

Μάλιστα, στην εκπομπή Buongiorno έγινε γνωστό ότι η ηθοποιός έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή και σήμερα, 19 Σεπτεμβρίου δημοσίευμα αναφέρει ότι η Δανάη Παππά και ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι μαζί.

 



Διαφήμιση - Advertisement