Διαφήμιση - Advertisement
Φάρμα: Θα εκπλαγείτε! Ποιος θα είναι ο επιστάτης στο ριάλιτι; - Gkourou.com Φάρμα: Θα εκπλαγείτε! Ποιος θα είναι ο επιστάτης στο ριάλιτι;

Φάρμα: Θα εκπλαγείτε! Ποιος θα είναι ο επιστάτης στο ριάλιτι;


Διαφήμιση - Advertisement

 



Η Φάρμα, ένα από τα πιο επιτυχημένα διεθνή τηλεοπτικά format, επιστρέφει στην οθόνη του Star με παρουσιαστή τον αγαπημένο Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Για 2η σεζόν στη ΦΑΡΜΑ, ετοιμαστείτε να ζήσετε ένα μοναδικό, αυθεντικό ταξίδι στην αξεπέραστη ελληνική ύπαιθρο, σε απόλυτη αρμονία με τη φύση και τους αδιαπραγμάτευτους νόμους της.

Μάλιστα με ανακοίνωση του το Star γνωστοποίησε τη συμμετοχή έκπληξη της δεύτερης σεζόν. Ο Αλέξανδρος Τζόρβας είναι ο επιστάτης της ΦΑΡΜΑΣ!

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας αναλαμβάνει τον ρόλο του επιστάτη στη ΦΑΡΜΑ! Με την πολύτιμη εμπειρία του τόσο στα γήπεδα όσο και στα χωράφια, ο Αλέξανδρος φέρνει μια μοναδική προσέγγιση στον ρόλο.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, που μεγάλωσε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και διέπρεψε σε Ελλάδα και εξωτερικό, αποφάσισε στα 33 του χρόνια να κρεμάσει οριστικά τα γάντια του τερματοφύλακα, για εκείνα του αγρότη! Δημιούργησε από το μηδέν το Κτήμα Τζόρβα, το οποίο περιλαμβάνει ελαιόδεντρα, ελιά Καλαμών και οινοποιήσιμες ποικιλίες σταφυλιού.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement