Διαφήμιση - Advertisement
Power of love trailer 16/9: Από φίλοι εχθροί Αναστάσης και Νίκος - Ποιος αποχωρεί - Gkourou.com Power of love trailer 16/9: Από φίλοι εχθροί Αναστάσης και Νίκος - Ποιος αποχωρεί

Power of love trailer 16/9: Από φίλοι εχθροί Αναστάσης και Νίκος - Ποιος αποχωρεί


Διαφήμιση - Advertisement

 


Νέα εβδομάδα ξεκινά απόψε 16/9 για το Power of love με ένα πολύ δυνατό επεισόδιο, ένα επεισόδιο στο οποίο θα χαλάσουν... φιλίες! Σύμφωνα με το trailer - που μπορείτε να δείτε κι εσείς παρακάτω - θα υπάρξει σύγχυση στο σπίτι των αντρών με πρωταγωνιστές δυο φίλους και πολύ καλούς φίλους μάλιστα, τον Αναστάση και τον Νίκο! Ο δεύτερος θα αρχίσει να ειρωνεύεται τον πρώτο και θα υπάρξει ένταση στο Gala με την Γλυκερία, την σύντροφο του δικηγόρου να βάζει τα κλάματα!

Από την άλλη, η Αλεξάνδρα που έχει βγει δημοφιλής γι' αυτή την εβδομάδα θα φάει σοβαρό άκυρο από τον Τζέισον που θα αρνηθεί να την συνοδεύσει στο ραντεβού. Σύμφωνα, μάλιστα, με αποκλειστικές μας πληροφορίες η Αλεξάνδρα θα έχει ως δεύτερη επιλογή τον Κόρκα, ο οποίος θα της ρίξει κι αυτός άκυρο και κάπως έτσι η καημένη δεν θα χαρεί το έπαθλο!

Τι θα δούμε απόψε στο Power of love

Ποιος αποχωρεί

Σας έχουμε αποκαλύψει ήδη πως ο Πρόδρομος θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει στο Gala, αλλά επειδή δεν μας ξεφεύγει τίποτα, έχουμε μάθει και ποιος θα αποχωρήσει μετά τον Πρόδρομο! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες  η επόμενη αποχώρηση θα έχει άρωμα γυναίκας! Ποιας γυναίκας; Η Κλαούντια θα βγει δυστυχώς αρκετά γρήγορα από το παιχνίδι αφού θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει την επόμενη εβδομάδα! 

Πηγή: youweekly


Διαφήμιση - Advertisement