Διαφήμιση - Advertisement
O Τιμωρός: Δείτε καρέ καρέ το πρώτο διπλό επεισόδιο της σειράς του Alpha - Βίντεο - Gkourou.com O Τιμωρός: Δείτε καρέ καρέ το πρώτο διπλό επεισόδιο της σειράς του Alpha - Βίντεο

O Τιμωρός: Δείτε καρέ καρέ το πρώτο διπλό επεισόδιο της σειράς του Alpha - Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ο Τιμωρός: Η πολυαναμενόμενη σειρά του Alpha έκανε απόψε πρεμιέρα και οι εντυπώσεις που άφησε ήταν οι καλύτερες στο τηλεοπτικό κοινό. 

Η ιστορία του Μάρκου αρχίζει να ξετυλίγεται από το πρώτο λεπτό με τις εξελίξεις να είναι πράγματι καταιγιστικές.

Από το πρώτο κιόλας λεπτό, ο ήρωας της σειράς ξεδιπλώνει κάθε πτυχή της ζωής του που άλλαξε πριν από 19 χρόνια. Τότε, έχασε τη γυναίκα που αγαπούσε, τον πατέρα του, τον καλύτερό του φίλο αλλά πρώτα απ' όλα την εμπιστοσύνη προς τους ανθρώπους.

Ο Μάρκος επιστρέφει στο Μαρόκο, εκεί που άλλαξε η ζωή του.

Ο χρόνος γυρνάει πίσω και παρακολουθούμε τον Μάρκο νεαρό να διεκδικεί τη γυναίκα που αγαπά η οποία όμως αποφασίζει να τον παντρευτεί. Άθελά του όμως, το ζευγάρι πληγώνει τον καλύτερο φίλο του Μάρκου ο οποίος μαθαίνει ότι η γυναίκα που και εκείνος αγαπά, θα παντρευτεί τον Μάρκο.

Και κάπου εδώ αρχίζει να ξετυλίγεται ένα ένοχο μυστικό που αφορά στον πατέρα του καλύτερου φίλου του Μάρκου ο οποίος τον θέλει νεκρό, όπως και τον εισαγγελέα πατέρα του. Δίνει εντολή να σκοτώσουν πατέρα και γιο και τα καταφέρνει αφού ο Χριστόφορος οδηγεί ένα αυτοκίνητο με χαλασμένα φρένα. Τραυματίζεται σοβαρά και χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.

Η Δομινίκη, πνιγμένη από τη σαπίλα της ζωής της και τον αδίστακτο σύζυγό της, αφήνει ένα σημείωμα προς τα παιδιά της και αυτοκτονεί.

Ο Αλέξης ενώ αρχικά αντιτίθεται στις εντολές του πατέρα του να σκοτώσει τον Μάρκο, τελικά αφήνει τον καλύτερό του φίλο να πεθάνει στην έρημο.

Ο Μάρκος τελικά καταφέρνει να σωθεί όμως καταλήγει στη φυλακή καθώς έχει βρεθεί μαχαιρωμένος πλάι στο πτώμα του δολοφόνου του.

Η Έλλη, η γυναίκα της ζωής του, μαθαίνει για τον Μάρκο και επιχειρεί να κόψει τις φλέβες της.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement