Διαφήμιση - Advertisement
H Σμαράγδα Καρύδη με τον πατέρα της στο δημοτικό σχολείο -Το ρετρό κλικ του Κλεισθένη Δασκαλάκου - Gkourou.com H Σμαράγδα Καρύδη με τον πατέρα της στο δημοτικό σχολείο -Το ρετρό κλικ του Κλεισθένη Δασκαλάκου

H Σμαράγδα Καρύδη με τον πατέρα της στο δημοτικό σχολείο -Το ρετρό κλικ του Κλεισθένη Δασκαλάκου


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών, ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης, πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη, και σύζυγος της Τζούλιας Αργυροπούλου. Όπως ήταν γνωστό, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Πληροφορούμενος για την απώλεια του Ντίνου Καρύδη, ο γνωστός φωτογράφος Κλεισθένης Δασκαλάκος δημοσίευσε στο Instagram μια ρετρό φωτογραφία με τον ηθοποιό και την κόρη του από την παιδική της ηλικία.

Στο ασπρόμαυρο κλικ βλέπουμε για πρώτη φορά την Σμαράγδα Καρύδη μαζί με τον πατέρα της να βρίσκονται έξω από το δημοτικό σχολείο.

Η μαθήτρια Σμαράγδα Καρύδη κρατάει την σχολική τσάντα της και δέχεται ένα χάδι από τον πατέρα της, ο οποίος την κοιτάζει στοργικά. Το ασπρόμαυρο κλικ είναι από τα μέσα της δεκαετίας του '70.

«Το @studio_kleisthenis στέλνει τα συλληπυτήρια στην οικογένεια του αγαπημένου ηθοποιού Ντίνου Καρύδη που έφυγε σήμερα από τη ζωή. Στην φωτογραφία τον βλέπουμε με την κόρη του Σμαράγδα Καρύδη στην πόρτα του δημοτικού σχολείου λίγο πριν την έναρξη των μαθημάτων», έγραψε στη λεζάντα ο φωτογράφος.

Το ρετρό κλικ του Κλεισθένη Δασκαλάκου


Διαφήμιση - Advertisement