Διαφήμιση - Advertisement
Κέιτ Μίντλετον: Ανακοίνωσε πως ολοκλήρωσε τις χημειοθεραπείες- Βίντεο - Gkourou.com Κέιτ Μίντλετον: Ανακοίνωσε πως ολοκλήρωσε τις χημειοθεραπείες- Βίντεο

Κέιτ Μίντλετον: Ανακοίνωσε πως ολοκλήρωσε τις χημειοθεραπείες- Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε σήμερα (09.09.2024) ότι απαλλάχθηκε από τον καρκίνο μετά την ολοκλήρωση της χημειοθεραπείας που ακολούθησε και σχεδιάζει να επιστρέψει στις δημόσιες εμφανίσεις τους επόμενους μήνες.

Η Κέιτ Μίντλετον, στο ιδιαίτερο μήνυμά της, συμπληρώνει ότι κάνει ότι μπορεί «για να μείνω απαλλαγμένη από τον καρκίνο και πλέον εστιάζω σε αυτό».

Παραδέχτηκε επίσης, ότι οι τελευταίοι εννέα μήνες ήταν μια «τρομακτική και απρόβλεπτη» περίοδος για την οικογένειά της.

Η εμπειρία αυτή, λέει η Κέιτ Μίντλετον, υπενθύμισε στην ίδια και στον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ, να «σκεφτούν και να είναι ευγνώμονες για τα απλά αλλά σημαντικά πράγματα στη ζωή, τα οποία τόσοι πολλοί από εμάς συχνά θεωρούμε δεδομένα. Το να αγαπάμε και να μας αγαπούν», τονίζει.Το προσωπικό μήνυμα της πριγκίπισσας, συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό βίντεο διάρκειας τριών λεπτών που δείχνει την ίδια και τον Γουίλιαμ στο Νόρφολκ με τα τρία τους παιδιά, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις, το οποίο γυρίστηκε τον περασμένο μήνα. 

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Περισσότερα Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement