Διαφήμιση - Advertisement
Μεγάλη ανατροπή με τον Απόστολο Λύτρα - Gkourou.com Μεγάλη ανατροπή με τον Απόστολο Λύτρα

Μεγάλη ανατροπή με τον Απόστολο Λύτρα


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Την παραπομπή του Απόστολου Λύτρα στο Μονομελές Εφετείο της Αθήνας για την κακοποίηση της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου ζητά ο εισαγγελέας.

Η πρόταση ωστόσο του εισαγγελικού λειτουργού είναι να μετατραπεί η αρχική κακουργηματική κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε «επικίνδυνη σωματική βλάβη, ήτοι απλής σωματικής βλάβης», που διώκεται σε βαθμό πλημμελήματος, η οποία όπως σημειώνει «εκ του τρόπου τελέσεώς της( σε ευπαθή μέρη του σώματος και με σφοδρότητα και συχνότητα) μπορούσε να προκαλέσει κίνδυνο ζωής….).

Ο εισαγγελέας προτείνει επίσης να αντικατασταθεί η προσωρινή του κράτηση με τους περιοριστικούς όρους της απομάκρυνσης από την οικογενειακή εστία, της απαγόρευσης προσέγγισης και συναναστροφής με το θύμα, της συμμετοχής του σε ειδικό θεραπευτικό πρόγραμμα και της εμφάνισής του δυο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Σημειώνεται ότι σε υπόμνημά που κατέθεσε η κυρία Πολυζωγοπούλου τον Ιούλιο, (πριν την έκδοση της εισαγγελικής πρότασης) ζητούσε κι αυτή από την πλευρά της να βγει ο εν διαστάσει σύζυγός της από τη φυλακή με περιοριστικούς όρους, θεωρώντας ότι πλέον δεν αντιμετωπίζει η ίδια κίνδυνο.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Περισσότερα Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement