Διαφήμιση - Advertisement
Τα ζώδια που δεν θέλουν δεσμεύσεις -Κάνουν ελεύθερες σχέσεις, δεν βάζουν ταμπέλες - Gkourou.com Τα ζώδια που δεν θέλουν δεσμεύσεις -Κάνουν ελεύθερες σχέσεις, δεν βάζουν ταμπέλες

Τα ζώδια που δεν θέλουν δεσμεύσεις -Κάνουν ελεύθερες σχέσεις, δεν βάζουν ταμπέλες


Διαφήμιση - Advertisement

 


Για κάποια ζώδια το να μην έχουν μια ξεκάθαρη ταμπέλα «σχέσης» στα ρομαντικά τους ειδύλλια μπορεί να είναι σκέτη σύγχυση, για κάποια άλλα όμως οι «ελεύθερες» σχέσεις είναι αυτό που ψάχνουν.

Σύμφωνα με το Bustle, κάποια ζώδια προτιμούν να βρίσκονται σε πιο χαλαρές καταστάσεις, σχέσεις αλλά όχι με απόλυτες και παντοτινές δεσμεύσεις.

Όταν ξεκινούν ένα φλερτ και ξεκινά μια ρομαντική περιπέτεια δεν σκέφτονται απαραίτητα από την αρχή να βάλουν μια ταμπέλα στη σχέση τους αφού μακροπρόθεσμα αυτό μπορεί να τους αγχώσει, μπορεί να νιώσουν πως πιέζονται και τελικά νιώθουν εγκλωβισμένοι.

Όπως αναφέρουν οι αστρολόγοι, αυτά τα ζώδια δεν είναι άλλα από τους Ζυγούς, τους Τοξότες και τους Υδροχόους.

Τα ζώδια που αποφεύγουν τις δεσμεύσεις

Ζυγός

Οι Ζυγοί έχουν την τάση να ερωτεύονται όλους όσους συναντούν. Μια γρήγορη αλληλεπίδραση είναι συχνά το μόνο που χρειάζεται για να ζητήσουν έναν αριθμό και ακριβώς έτσι, βρίσκονται σε μια κατάσταση on-again-off-again.

Οι Ζυγοί, που αγαπούν κρυφά μια δόση δράματος, δεν τους πειράζει να βρίσκονται σε μια ελαφρώς «ακατάστατη» και απροσδιόριστη ερωτική σχέση. Ζουν για τη συγκίνηση του κυνηγιού και την αβεβαιότητα που έρχεται με το να αναρωτιούνται τι θα συμβεί στη συνέχεια. Ως ζώδιο του αέρα που αντιπροσωπεύεται από τη ζυγαριά, οι Ζυγοί προορίζονται επίσης να ζυγίσουν τα υπέρ και τα κατά οποιασδήποτε σχέσης βρίσκονται. Μένοντας σε μια πιο ελεύθερη σχέση σημαίνει ότι μπορούν να συνεχίσουν να φλερτάρουν και με άλλους, χωρίς να δεσμεύονται.

Τοξότης

Αν κάποιος εκτιμά μια κατάσταση χωρίς δεσμεύσεις, αυτός είναι ο Τοξότης. Αυτό το διασκεδαστικό και εξωστρεφές ζώδιο της φωτιάς συχνά θέλει να κρατά τις σχέσεις του χαλαρές. Εάν έχουν μια περιπέτεια στον ορίζοντα προτιμούν να κρατηθούν ώστε μια σχέση να μην τους κρατήσει πίσω.

Ως ζώδιο που κυβερνάται από τον Δία, τον πλανήτη της τύχης και της επέκτασης, γυρίζουν επίσης τα κεφάλια όπου κι αν πάνε. Οι Τοξότες έχουν αφρώδεις προσωπικότητες και εκπληκτικές ιστορίες να πουν, έτσι τείνουν να έχουν τουλάχιστον ένα άτομο που έχει εμμονή μαζί τους ανά πάσα στιγμή. Τούτου λεχθέντος, οι Τοξότες συχνά δυσκολεύονται να βρουν κάποιον που είναι έτοιμος να πάει τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο. Τείνουν να προσελκύουν τον ίδιο τύπο ανεξάρτητων ανθρώπων που φοβούνται να βάλουν μια ετικέτα στη σχέση.

Υδροχόος

Αυτό το ζώδιο του αέρα είναι απόμακρο, ιδιόμορφο, απρόβλεπτο και διαβόητα ανεξάρτητο. Ένας Υδροχόος, που κυβερνάται από τον προοδευτικό Ουρανό, σπάνια είναι παρών στο εδώ και τώρα. Οι άνθρωποι τείνουν να ερωτεύονται την ιδέα ενός Υδροχόου, ακόμα και όταν είναι σαφές ότι δεν θέλουν δέσμευση. Αυτό το ζώδιο είναι επίσης μεγάλος οπαδός των αντισυμβατικών σχέσεων. Δεν θέλουν απαραίτητα να ακολουθήσουν τους παραδοσιακούς κανόνες γνωριμιών, όπως το είδος που υποδηλώνει ότι πρέπει να δεσμευτείτε πλήρως μετά από μερικές εβδομάδες γνωριμίας. Στην πραγματικότητα, ένας Υδροχόος θα υποχωρήσει τη στιγμή που πιστεύει ότι τα πράγματα γίνονται πολύ σοβαρά.

Πηγή: bovary

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement

Περισσότερα Βίντεο