Διαφήμιση - Advertisement
Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η απάντηση για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο - Βίντεο - Gkourou.com Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η απάντηση για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο - Βίντεο

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η απάντηση για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο - Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement

 


Τη Χρύσα Μιχαλοπούλου υποδέχτηκε η Φαίη Σκορδά την εκπομπή «Buongiorno» την Πέμπτη 19/9.

Η νεαρή ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ταμπού», μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο αλλά και τον γιο τους, Κίμωνα.

«Ο γιος μου είναι δύο ετών. Είναι πολύ περίεργο συναίσθημα γιατί δεν έχω και πολλές φίλες στην ηλικία μου, οι οποίες να είναι μαμάδες και να το μοιραζόμαστε. Εγώ έμεινα έγκυος στα 23. Αλλά είναι ωραία. Δεν είσαι ποτέ έτοιμος να γίνεις γονιός. Είναι ένας συνεχής αγώνας του να καταλάβεις ποιος είσαι», είπε αρχικά η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Και συνέχισε: «Δεν θα ήθελα ο γιος μας να πάρει την αναβλητικότητά μας. Θέλω να πάρει τις αρχές και των δύο. Βάζουμε και οι δύο όρια στο παιδί, παράλληλα όμως είμαστε και χαλαροί».

Σχετικά με το κομμάτι της δημοσιότητας, η Χρύσα Μιχαλοπούλου ανέφερε: «Υπάρχουν στιγμές που μου αρέσει η δημοσιότητα και άλλες που δεν το αντέχω. Εμένα μου αρέσει να κάνω τη δουλειά μου καλά, όλα τα άλλα μου είναι αδιάφορα. Ζορίστηκα πολύ όταν κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες μου που ήμουν έγκυος. Δεν μου άρεσε καθόλου γιατί εγώ δεν είχα ανεβάσει κάτι, δεν είχα δείξει κάτι τέτοιο. Ήταν πολύ προσωπική στιγμή για εμένα και την προφύλασσα όσο καλύτερα μπορούσα. Είναι καλό να μην παρεμβαίνουμε σε στιγμές που κάποιος έχει επιλέξει να είναι προσωπικές. Ήμουν προετοιμασμένη για όλο αυτό, γιατί ήξερα ότι ο Λεωνίδας είναι αναγνωρίσιμος». 

Τέλος, η Χρύσα Μιχαλοπούλου περιέγραψε πώς είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ως μπαμπάς, λέγοντας: «Ο Λεωνίδας ως μπαμπάς είναι υπέροχος, αλλά είναι και πολύ ωραίος σαν άνθρωπος, γενικά, οπότε ό,τι και να έκανε θα το έκανε καλά».


Διαφήμιση - Advertisement