Διαφήμιση - Advertisement
Χρήστος Μάστορας: Όλη η αλήθεια για την αποπομπή του από τη συναυλία της Μαρινέλλας - Γιατί τον έδιωξε η τραγουδίστρια - Gkourou.com Χρήστος Μάστορας: Όλη η αλήθεια για την αποπομπή του από τη συναυλία της Μαρινέλλας - Γιατί τον έδιωξε η τραγουδίστρια

Χρήστος Μάστορας: Όλη η αλήθεια για την αποπομπή του από τη συναυλία της Μαρινέλλας - Γιατί τον έδιωξε η τραγουδίστρια


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η Μαρινέλλα αποφάσισε την αποπομπή του Χρήστου Μάστορα από τη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί αύριο, 25 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού αποφάσισε να δώσει στον Αντώνη Ρέμο τα τραγούδια που θα ερμήνευε ο Χρήστος Μάστορας.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, άνθρωπος από την εταιρία παραγωγής είχε παρατηρήσει πριν από λίγες ημέρες μία αλλαγή στην εμφάνιση του νεαρού τραγουδιστή. «Χρήστο, έχεις χάσει αρκετά κιλά» είχε πει στον Χρήστο Μάστορα χαρακτηριστικά.

Τότε, ο frontman των Μελισσών απάντησε πως είχε χάσει βάρος λόγω της εξαντλητικής δίαιτας που έκανε για την ταινία που αφορά στη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη. Ο ίδιος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Πρωινού», ήθελε να αναδειχθούν οι γωνίες του προσώπου του για να θυμίζει περισσότερο τον αείμνηστο καλλιτέχνη.

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement