Διαφήμιση - Advertisement
Γιώργος Πατούλης: Παντρεύεται με θρησκευτικό γάμο και η Μαρίνα Σταυράκη(πρώην Πατούλη) είναι έξαλλη - Βίντεο - Gkourou.com Γιώργος Πατούλης: Παντρεύεται με θρησκευτικό γάμο και η Μαρίνα Σταυράκη(πρώην Πατούλη) είναι έξαλλη - Βίντεο

Γιώργος Πατούλης: Παντρεύεται με θρησκευτικό γάμο και η Μαρίνα Σταυράκη(πρώην Πατούλη) είναι έξαλλη - Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ο Γιώργος Πατούλης είναι αναμφίβολα ένα από τα πρόσωπα των ημερών, καθώς η είδηση για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Νάνσυς Κοιλού συζητιέται έντονα τις τελευταίες εβδομάδες.

Στην κάμερα του «Πρωινού», μάλιστα, ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής επιβεβαίωσε ότι περιμένει ένα παιδί και όχι δίδυμα. «Ένα είναι (το παιδί), ένα και καλό» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος αποκάλυψε σε ρεπορτάζ του ότι ο Γιώργος Πατούλης αναμένεται να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο την κατά 33 χρόνια νεότερη σύντροφό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος, όντας πατροπαράδοτος, δεν θέλει να κάνει πολιτικό γάμο, αλλά επιθυμεί να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Νάνσυ Κοιλού.Από την άλλη, η πρώην σύζυγος του πολιτικού, Μαρίνα Σταυράκη είναι έξαλλη, όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε στο βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement