Διαφήμιση - Advertisement
Γιώργος Βογιατζής: «Η μητέρα του Ντι Κάπριο ήταν βοηθός μου» – Τι είπε για τα «ιερά τέρατα» του Χόλιγουντ που γνώρισε – ΒΙΝΤΕΟ - Gkourou.com Γιώργος Βογιατζής: «Η μητέρα του Ντι Κάπριο ήταν βοηθός μου» – Τι είπε για τα «ιερά τέρατα» του Χόλιγουντ που γνώρισε – ΒΙΝΤΕΟ

Γιώργος Βογιατζής: «Η μητέρα του Ντι Κάπριο ήταν βοηθός μου» – Τι είπε για τα «ιερά τέρατα» του Χόλιγουντ που γνώρισε – ΒΙΝΤΕΟ


Διαφήμιση - Advertisement

 


Άγνωστες ιστορίες και περιστατικά από την τεράστια κινηματογραφική του καριέρα στο Χόλιγουντ ανέφερε ο ηθοποιός Γιώργος Βογιατζής στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ, μιλώντας τόσο για την προσωπική του ζωή όσο και τη γνωριμία του με τεράστια ονόματα της 7ης Τέχνης.

Σοφία Λόρεν, Ειρήνη Παπά, Μιχάλης Κακογιάννης, Ρόμπερτ Ρέντφορντ, ακόμα και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο αναφέρθηκαν από τον κ. Βογιατζή.

Ηθοποιός κατά… τύχη

Αναφερόμενος στο πώς ξεκίνησε την καριέρα του, ο μεγάλος πρωταγωνιστής αποκάλυψε ότι στην πρώτη του ταινία συμμετείχε από… τύχη. «Έκανα βόλτα στην Πιάτσα Ντελ Πόπολο στη Ρώμη, όπου με είδε η σύζυγος του Αλμπέρτο Μοράβια του μεγαλύτερου Ιταλού συγγραφέα. Με πήγε στο σπίτι τους για να γνωρίσω τον σύζυγό της και μετά από 3-4 ημέρες βρέθηκα να παίζω σε ταινία. Κατά τύχη… Από τον δρόμο σε ταινία».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Η γνωριμία του με την Ειρήνη Παπά

Ο κ. Βογιατζής αναφέρθηκε σε όλα τα «ιερά τέρατα» του παγκόσμιου κινηματογράφου που γνώρισε κατά τη διάρκεια της πολυετούς διεθνούς καριέρας του. Μιλώντας για την γνωριμία του με την Ειρήνη Παπά, στα γυρίσματα της ταινίας «Ζορμπάς» του Κακογιάννη με πρωταγωνιστές τον Άντονι Κουίν και τον Άλαν Μπέιτς. «Πρώτα τσακωθήκαμε και μετά γίναμε η καλύτερη φίλη», είπε χαρακτηριστικά περιγράφοντας την παρατήρηση που του έκανε η μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιός για το… ντύσιμό του.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Η εμπειρία του από την συγκεκριμένη ταινία, όπως ομολόγησε, ήταν «μαγική» και περιέγραψε το… δέσιμό του με την Ρώμη, αλλά και τη σχέση της οικογένειάς του με την Ρένα Βλαχοπούλου, που ήταν πολύ φίλη της αδελφής της μητέρας του. Όπως είπε, μεγάλωσε στην Αγία Παρασκευή και έζησε κανονικά παιδικά χρόνια. Ο Γιώργος Βογιατζής μίλησε και για τις συζύγους που είχε στη ζωή του, αλλά και για τα δύο  του παιδιά. Μάλιστα, όπως είπε, μετά το πρώτο του διαζύγιο το δικαστήριο έδωσε την επιμέλεια της κόρης του σε εκείνον, διότι η σύζυγος του ήταν »λίγο παλαβή».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Οι… εμπειρίες του με τον Ρέντφορντ και τον Γκίμπσον

Ο παγκοσμίου φήμης ηθοποιός  αναφέρθηκε και στις όχι και τόσο θετικές εμπειρίες που είχε από τις συνεργασίες του με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ, αλλά και τον Μελ Γκίμπσον. Για τον Ρέντφορντ αναφέρθηκε στο πρόβλημα που του δημιούργησε κατά τη διάρκεια γυρίσματος για μια ταινία, στην οποία τελικά δεν έπαιξε ο ίδιος, με σκηνοθέτη τον Σίντεϊ Πόλακ. «Μου δημιούργησε πρόβλημα στην πρώτη σκηνή που πήγαμε να γυρίσουμε μαζί. Του έφταιγαν αρχικά τα μαλλιά μου και μετά το κοστούμι που φόραγα», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τον Μελ Γκίμπσον, ο Γιώργος Βογιατζής ήταν να παίξει στην ταινία του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, «Τα Πάθη του Χριστού» το 2004, κάτι που τελικά δεν έγινε, παρά την καλή σχέση που είχαν αρχικά. «Νομίζω με παρασυμπάθησε και δεν μπορούσε να με δει σαν Καϊάφα», τόνισε.

Δείτε τα σχετικά βίντεο

«Η μητέρα του Ντι Κάπριο ήταν βοηθός μου»

Ο Γιώργος Βογιατζής μίλησε και για τη γνωριμία του με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, μέσω της μητέρας του, η οποία ήταν προσωπική του βοηθός όταν ζούσε στο Λος Αντζελες. «Ήταν ένα παιδάκι πάντα περιποιημένο, καθαρό… σαν κορίτσι. Φαινόταν ότι είχε ταλέντο και ξεκίνησε κάνοντας διαφημίσεις», είπε.

Δείτε το σχετικό βίντεο

25 χρόνια με την σύντροφό του

Ο Γιώργος Βογιατζής αναφέρθηκε και στην τωρινή του σύντροφο με την οποία είναι 25 χρόνια μαζί, ενώ μίλησε και για την απίστευτη ιστορία της γνωριμίας του με την πρώτη του γυναίκα, Νάντια Κασίνι.

Δείτε τα σχετικά βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement