Διαφήμιση - Advertisement
"Αδειάζει" Λιάγκα η Πυροσβεστική - Gkourou.com "Αδειάζει" Λιάγκα η Πυροσβεστική

"Αδειάζει" Λιάγκα η Πυροσβεστική


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μία διαφορετική οπτική, από τη φωτιά που έπιασε στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα, έδωσε η Πυροσβεστική, αντιστρόφως ανάλογη, με αυτήν που παρουσίασε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1. Ο ίδιος έκανε λόγο για "ολική καταστροφή" στον πάνω όροφο της μεζονέτας του, ωστόσο ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, είπε πως η φωτιά ήταν μικρή, έμεινε στον χώρο της ντουλάπας και έσβησε αμέσως με έναν πυροσβεστήρα" ενώ συμπλήρωσε πως "δημιουργήθηκαν κάποιες φθορές σε ακτίνα 2 μέτρων λόγω του καπνού".

Ο Βασίλης Βαθρακογιάννης, εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής μίλησε στο TLIFE για τη φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα, λέγοντας: "Η φωτιά στην μεζονέτα του Γιώργου Λιάγκα ήταν μικρής έκτασης. Στις 8 το πρωί ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας κάλεσε την πυροσβεστική και στις 8:08′ οι άνδρες της πυροσβεστικής είχαν φτάσει. Φωτιά πήρε μια ντουλάπα σε υπνοδωμάτιο, η οποία περιείχε βιβλία, δίπλα στην οποία υπήρχε ένας ηλεκτρολογικός πίνακας. Πιθανότατα η φωτιά ξεκίνησε από εκεί".

Σύμφωνα με τον κ. Βαθρακογιάννη, οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά με έναν πυροσβεστήρα ενώ δεν χρησιμοποιήθηκε νερό για να μην προκληθούν περαιτέρω ζημιές. Η φωτιά έσβησε αμέσως, ήταν πολύ μικρή και έμεινε στον χώρο της ντουλάπας. Δημιουργήθηκαν κάποιες φθορές σε ακτίνα 2 μέτρων λόγω του καπνού. Οι πυροσβέστες χρησιμοποίησαν και θερμική κάμερα για να ανιχνεύσουν περαιτέρω εστίες στον χώρο όπου και δεν υπήρξαν.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, είναι πολύ σημαντικό ότι υπήρξε άνθρωπος στο σπίτι και λειτούργησε εγκαίρως.

Τι είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement