Διαφήμιση - Advertisement
Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε κατά του Θέμη Αδαμαντίδη: Κλείσ’ το το ρημάδι - Βίντεο - Gkourou.com Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε κατά του Θέμη Αδαμαντίδη: Κλείσ’ το το ρημάδι - Βίντεο

Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε κατά του Θέμη Αδαμαντίδη: Κλείσ’ το το ρημάδι - Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement

 


Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Θέμης Αδαμαντίδης στην εκπομπή «Το Πρωινό» για τον Απόστολο Λύτρα, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής του κατά του τραγουδιστή.

«Ρε γαμ…ο, κλείσ’ το το ρημάδι. Μην τα λες, άσε να τα πει κανένας άλλος. Είναι δυνατόν τώρα να περνάς ένα μήνυμα ότι δεν χτυπάμε πρόσωπο, αλλά άμα ρίξουμε καμιά σπρωξιά στο σώμα, δεν πειράζει; Επειδή είμαστε και οι δύο αρσενικά, ποια είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα που μπορεί να υποστεί ένας άντρας; Να χτυπάει μια γυναίκα και να ξεφτιλίζεται στο πανελλήνιο, επειδή χτύπησε μια γυναίκα ή να τρώει κεράτο; Γενικά μιλάω, δεν λέω ούτε για σένα ούτε για τον Λύτρα. Ποια είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα; Να δείρεις και να ξεφτιλιστείς ή να έχεις φάει κέρατο; Στο δικό μου το ζύγι είναι το κέρατο. Θα το καταπιείς, θα πεις και δυο βρισίδια σε δυο φίλους σου και να πας παρακάτω», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Θυμίζουμε ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης σχολίασε για τον Απόστολο Λύτρα: «Με στενοχωρεί αυτό, γιατί ο Απόστολος Λύτρας θα έπρεπε και λόγω θέσης να μην φτάσει μέχρι εκεί. Φαντάσου όμως, από την άλλη, πόσο δίκιο μπορεί να είχε, όχι στο αποτέλεσμα, αλλά στο πώς τον έπνιγε η κατάσταση. Για να φτάσει σε σημείο να σηκώσει χέρι, ίσως τον μείωσε και τον ξεφτίλισε. Να φτάσει όμως στο σημείο να χτυπήσει τη μούρη; Δεν μπορούσε να δώσει μια σπρωξιά στον ώμο;».


Διαφήμιση - Advertisement