Διαφήμιση - Advertisement
Ασύληπτη τραγωδία - Άνδρας αυτομαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στην προσπάθειά του να χωρίσει δύο κατεψυγμένα μπιφτέκια - Gkourou.com Ασύληπτη τραγωδία - Άνδρας αυτομαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στην προσπάθειά του να χωρίσει δύο κατεψυγμένα μπιφτέκια

Ασύληπτη τραγωδία - Άνδρας αυτομαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στην προσπάθειά του να χωρίσει δύο κατεψυγμένα μπιφτέκια


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ένας άντρας στην Ουαλία αυτομαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου όταν προσπάθησε να χωρίσει δύο κατεψυγμένα μπιφτέκια με ένα μαχαίρι.

Ο 57χρονος Barry Griffiths πέθανε στο διαμέρισμά του στο Llandrindod Wells, Powys, τον περασμένο Ιούλιο, αφού μαχαίρωσε τον εαυτό του στο στομάχι , όταν ετοίμαζε το γεύμα με τα μπιφτέκια.

Τελικά η μεταθανάτια εξέταση αποκάλυψε ότι το πώς πέθανε ο κ. Griffiths, ο οποίος είχε περιορισμένη χρήση του ενός χεριού έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο επικεφαλής επιθεωρητής Jonathan Rees δήλωσε στο δικαστήριο του Pontypridd τη Δευτέρα: «Η σκέψη μου συνηγορούσε στο ότι το τραύμα προκλήθηκε από ατύχημα στο οποίο εμπλέκεται αποκλειστικά ο κ. Griffiths. Το κάτω συρτάρι του καταψύκτη είχε μείνει ανοιχτό και είχε τραβηχτεί προς τα εμπρός σε θέση πρόσβασης σε τρόφιμα».

«Στην επιφάνεια εργασίας στην κουζίνα δίπλα στον ψυγειοκαταψύκτη υπήρχαν δύο άψητα μπιφτέκια, ένα μαχαίρι και μια πετσέτα. Το τραύμα στην κοιλιά θα ήταν περίπου στο ύψος της επιφάνειας εργασίας. Η υπόθεσή μου σε εκείνο το στάδιο ήταν ότι ο κ. Griffiths προσπαθούσε να χωρίσει τα κατεψυγμένα μπιφτέκια χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι» συνέχισε.

Ανησυχίες είχαν εκφραστεί για την ευημερία του Griffiths αφού δεν είχε εμφανιστεί για περισσότερο από μία εβδομάδα, όπως ειπώθηκε στην ανάκριση.

Ο κ. Griffiths, ο οποίος περιγράφηκε ως «πολύ κλειστός άνθρωπος», βρέθηκε πλήρως ντυμένος με το κινητό του τηλέφωνο, το πορτοφόλι του και τον υπολογιστή του σε κοντινή απόσταση, ανέφερε η Western Telegraph.

Ο ντετέκτιβ Stephen Vaughan που βρέθηκε στο διαμέρισμα του Griffiths και δήλωσε ικανοποιημένος που ο θάνατός του δεν ήταν αυτοκτονία αλλά «ένας ανεξήγητος θάνατος». Δεν υπήρχαν ενδείξεις στο διαμέρισμα ότι ο Griffiths ότι είχε δεχθεί επίθεση, είπε στην ανάκριση.

Η ιατροδικαστής της περιοχής Patricia Morgan κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο κ. Griffiths πέθανε πιθανότατα από ατύχημα κατά την προετοιμασία κατεψυγμένων τροφίμων για μαγείρεμα. 

Πηγή: enikos


Διαφήμιση - Advertisement