Διαφήμιση - Advertisement
Πήρε εξιτήριο το αγοράκι που παρασύρθηκε στη Θέρμη - Δεν ξέρει τι έχει συμβεί στους γονείς του - Gkourou.com Πήρε εξιτήριο το αγοράκι που παρασύρθηκε στη Θέρμη - Δεν ξέρει τι έχει συμβεί στους γονείς του

Πήρε εξιτήριο το αγοράκι που παρασύρθηκε στη Θέρμη - Δεν ξέρει τι έχει συμβεί στους γονείς του


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Εξιτήριο από την Παιδοχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» πήρε σήμερα το δύο ετών παιδί του ζευγαριού που παρασύρθηκε και τραυματίστηκε σοβαρά από ΙΧ αυτοκίνητο στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.



Το παιδί βρίσκεται πλέον στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς του και σύμφωνα με το οικογενειακό του περιβάλλον, ακόμα δεν έχει καταλάβει τι έχει συμβεί στη μητέρα και στον πατέρα του. Οι συγγενείς του μικρού εκφράζουν πάντως την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι οδηγός του αυτοκίνητου κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Όπως είναι γνωστό, οι δύο γονείς (37 ετών ο άντρας και 34 ετών η γυναίκα) εξακολουθούν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου». Η κατάσταση του 37χρονου κρίνεται κρίσιμη, ενώ κρίσιμη αλλά σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της 34χρονης, η οποία υπεβλήθη, το τελευταίο 24ωρο, σε επέμβαση διακοπής της εγκυμοσύνης της και αφαίρεσης του εμβρύου που κυοφορούσε στον πέμπτο μήνα.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Περισσότερα Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement