Τραγωδία - Συγκλονιστικό βίντεο από την παράσυρση άνδρα μπροστά στα μάτια της συζύγου του


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ένα συγκλονιστικό βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας από το τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 75χρονο στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με το neakriti.gr το δυστύχημα σημειώθηκε στον Αδελιανό Κάμπο.

Πιο συγκεκριμένα, ένας Γερμανός τουρίστας έχασε τη ζωή του το πρωί της Δευτέρας (23/9), όταν παρασύρθηκε από μηχανή μπροστά στα μάτια της συζύγου του.

Ο 75χρονος περπατούσε δίπλα – δίπλα με τη γυναίκα του στην παλαιά εθνική οδό, όπου βρίσκονται αρκετές ξενοδοχειακές μονάδες, όταν παρασύρθηκε από την μηχανή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι σκόπευε να αναχωρήσει για την πατρίδα του ολοκληρώνοντας τις διακοπές στην Κρήτη.

Ο άτυχος Γερμανός οδηγήθηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ ο οδηγός της μηχανής, ένας 50χρονος Έλληνας, συνελήφθη.

Συγκλονιστικό βίντεο

Στο βίντεο που εξασφάλισε το neakriti.gr φαίνεται το ζευγάρι να προχωρά σέρνοντας τις βαλίτσες τους προς τον κεντρικό δρόμο, μέσα από έναν κάθετο δρόμο με βλάστηση.

Η σύζυγος του θύματος, που προπορευόταν αρκετά μέτρα, πριν περάσει τον δρόμο σταματάει και κοιτάει αν έρχεται κάποιο όχημα. Αφού βεβαιώνεται ότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, περνάει από τη διάβαση τον δρόμο.

Ακολούθως, ο σύζυγός της πάει να περάσει κι εκείνος τον δρόμο από τη διάβαση. Την ώρα που είναι σχεδόν στη μέση του δρόμου, μια μηχανή με μεγάλη ταχύτητα τον παρασέρνει με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του 75χρονου τουρίστα.