Διαφήμιση - Advertisement
Ντίνος Καρύδης: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό - Πού και τι ώρα θα γίνει η κηδεία - Gkourou.com Ντίνος Καρύδης: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό - Πού και τι ώρα θα γίνει η κηδεία

Ντίνος Καρύδης: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό - Πού και τι ώρα θα γίνει η κηδεία


Διαφήμιση - Advertisement

 




Σήμερα, Τρίτη 17 Σεπτέμβρη, φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο ηθοποιό Ντίνο Καρύδη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.Θυμίζουμε ότι τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος αποχαιρέτησε τον γνωστό ηθοποιό με μία ανάρτηση στα social media. Στη συνέχεια επέστρεψε με μία ακόμη ανάρτηση στην οποία ανέφερε τον τόπο και τον χρόνο της κηδείας.

«Θα σε αγαπάμε πάντα και θα σε αποχαιρετήσουμε την Τρίτη 1:30 από το κοιμητήριο Ζωγράφου… Καλό ταξίδι λατρευτέ μας Ντινάκο», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Ντίνος Καρύδης ήταν παντρεμένος με την Τζούλια Αργυροπούλου με την οποία απέκτησαν μαζί την κόρη τους, τη γνωστή ηθοποιό και παρουσιάστρια Σμαράγδα Καρύδη.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε κάνει την τελευταία του δημόσια εμφάνιση στο θέατρο Ήβη και στην πρεμιέρα «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη» στην οποία πρωταγωνιστούσε η κόρη του.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Περισσότερα Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement