Σοκαριστικό τροχαίο στον Κηφισό: Η στιγμή που μηχανή καρφώνεται πάνω σε φορτηγό και ο αναβάτης πέφτει στον δρόμο - Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ένα σοκαριστικό βίντεο – ντοκουμέντο από ένα τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στον Κηφισό είδε σήμερα Πέμπτη 26/9 το "φως" της δημοσιότητας μέσω του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και της εκπομπής "Σήμερα".

Ειδικότερα, όπως φαίνεται σε αυτό ο οδηγός μιας μηχανής προσπαθεί να περάσει από τη μεσαία λωρίδα στη δεξιά, ενώ στο ίδιο σημείο κινείται ένα φορτηγό το οποίο δεν είχε αντιληφθεί.

Η μηχανή συγκρούστηκε με το φορτηγό με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει την ισορροπία και να καταλήξει στο οδόστρωμα, ενώ από θαύμα δεν έχασε τη ζωή του.

Κι αυτό γιατί ο οδηγός του φορτηγού που ακολουθεί αντιλήφθηκε την πτώση του οδηγού και με έναν ελιγμό κατάφερε να τον αποφύγει.

Υ.Γ. Προκαλεί πάντως μεγάλη εντύπωση και αυτό δεν σχολιάστηκε στην εκπομπή που έφερε το βίντεο στη δημοσιότητα, ότι ο οδηγός της μηχανής είναι στο οδόστρωμα, αλλά κανέναν αυτοκίνητο ή φορτηγό από εκείνα που βρέθηκαν δίπλα του εκείνη τη στιγμή, δεν σταματά για να του δώσει τις πρώτες βοήθειες.

Δείτε το βίντεο: