Διαφήμιση - Advertisement
Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Διαζύγιο «βόμβα» για το ζευγάρι - Αυτό είναι το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά του - Gkourou.com Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Διαζύγιο «βόμβα» για το ζευγάρι - Αυτό είναι το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά του

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Διαζύγιο «βόμβα» για το ζευγάρι - Αυτό είναι το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά του


Διαφήμιση - Advertisement

 


Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας χωρίζουν, μετά από 3,5 χρόνια γάμου. Το ζευγάρι, σύμφωνα με δημοσίευμα, βρίσκεται σε διάσταση ενώ φαίνεται να υπάρχει τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του mononews.gr η υπουργός Τουρισμού ανακάλυψε τη σχέση του συζύγου της με το τρίτο πρόσωπο, μία ημέρα πριν από το ταξίδι της στην Ιαπωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η υπουργός Τουρισμού αποκάλυψε τη σχέση του συζύγου της με το τρίτο πρόσωπο, μία ημέρα πριν το ταξίδι της στην Ιαπωνία.

Φέρεται μάλιστα να είναι ιδιαιτέρα γραμματέας του Μίνωα Μάτσα, ηλικίας 25 ετών, με την οποία είχαν έρθει κοντά τον τελευταίο καιρό.

Η κ. Κεφαλογιάννη άνοιξε το κινητό του συζύγου της, επιβεβαίωσε τις υποψίες που είχε, βλέποντας μηνύματα που είχαν σταλεί από το τρίτο πρόσωπο και ρώτησε τον κ. Μάτσα αν όντως ευσταθούν όλα, με τον ίδιο να επιβεβαιώνει τη σχέση του και την υπουργό να αποφασίζει να πάρει διαζύγιο, αναθέτοντας στους δικηγόρους τις διαδικασίες.

Επειδή το ταξίδι στην Ιαπωνία δεν μπορούσε προφανώς να αναβληθεί η κ. Κεφαλογιάννη ανέθεσε την υπόθεση στους δικηγόρους ενημερώνοντας και τον κ. Μάτσα για την απόφασή της να χωρίσουν με ένα SMS ενώ αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement