Διαφήμιση - Advertisement
Τηλεθέαση: Μεγάλη ανατροπή στη βραδινή ζώνη – Η σειρά που σάρωσε στο πέρασμά της - Gkourou.com Τηλεθέαση: Μεγάλη ανατροπή στη βραδινή ζώνη – Η σειρά που σάρωσε στο πέρασμά της

Τηλεθέαση: Μεγάλη ανατροπή στη βραδινή ζώνη – Η σειρά που σάρωσε στο πέρασμά της


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η φετινή τηλεοπτική σεζόν φαίνεται ότι θα μάς απασχολήσει πολύ, αφού τα κανάλια ρίχνουν στην αρένα της βραδινής ζώνης ενδιαφέροντα προγράμματα με μεγάλες προσδοκίες.

Χθες Τρίτη, είδαμε την πρεμιέρα της κωμωδίας του ALPHA «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» που σάρωσε στο πέρασμά της. Το διπλό επεισόδιο της σειράς σημείωσε 20,2% στο σύνολο και 23,6% στους τηλεθεατές 18-54 παίρνοντας την πρώτη θέση.

Ακολούθησε η «Γη της ελιάς» στο MEGA με 15,9% στο σύνολο και 10,3% στο δυναμικό κοινό, αλλά και το «Grand Hotel» του ΑΝΤ1 με 15,7% και 13,9% αντίστοιχα. Το σίριαλ του Μεγάλου καναλιού εμφανίστηκε με «πεσμένα» νούμερα σε σχέση με αυτά που μάς έχει συνηθίσει εδώ και τρία χρόνια, ενώ η παραγωγή του σταθμού του Αμαρουσίου δείχνει μία δυναμική από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Ενδιαφέρον είχαν και τα νούμερα του «Survivor», στον ΣΚΑΪ, που στάθηκε με το κεφάλι ψηλά στον ανταγωνισμό. Το ριάλιτι επιβίωσης κατάφερε να κρατήσει το 15,3% του συνόλου και το 11,9% των τηλεθεατών 18-54.

Η «Φάρμα» του STAR περιορίστηκε στο 6,3% στο σύνολο και στο 7,7% στο δυναμικό κοινό. Οι σειρές της ΕΡΤ1 έμειναν σε μονοψήφια νούμερα, με την «Παραλία» να κάνει 5,9% στο σύνολο και 4% στο δυναμικό κοινό και την κωμωδία «Αρχελάου 5» να σημειώνει 2,1% και 2,6% αντίστοιχα.

Απόψε, στον ALPHA, πρώτη επίσημη θα κάνει και η σειρά «Άγιος Έρωτας» και μένει να δούμε αν θα ακολουθήσει το παράδειγμα του «Τιμωρού» και της «Κατάρας».

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement