Διαφήμιση - Advertisement
Τα «Φιλαράκια» ανησυχούν για τον Ματ Λε Μπλανκ, που υποδυόταν τον Τζόι - Gkourou.com Τα «Φιλαράκια» ανησυχούν για τον Ματ Λε Μπλανκ, που υποδυόταν τον Τζόι

Τα «Φιλαράκια» ανησυχούν για τον Ματ Λε Μπλανκ, που υποδυόταν τον Τζόι


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Ο Ματ Λε Μπλανκ έχει κάνει τους συμπρωταγωνιστές του στα Φιλαράκια να ανησυχούν γι' αυτόν καθώς πλησιάζει η επέτειος του θανάτου του αγαπημένου τους συμπρωταγωνιστή Μάθιου Πέρι.


Από τον τραγικό θάνατο του Πέρι τον Οκτώβριο του 2023, ο 57χρονος Λε Μπλανκ σπάνια εμφανίζεται δημόσια ενώ πενθεί και η τελευταία του εμφάνιση φέρεται να έκανε τους φίλους του να ανησυχούν.
Γιατί ανησυχούν τα «Φιλαράκια» για τον Ματ Λε Μπλανκ

Εντοπίστηκε στο Λος Άντζελες νωρίτερα αυτό το μήνα και η ατημέλητη εμφάνισή του «ανησύχησε» τους συμπρωταγωνιστές του, δήλωσε μια πηγή στο In Touch Weekly, αφού είδαν τις φωτογραφίες του που απέκτησε το TMZ. «Κανείς δεν τον κατηγορεί για οτιδήποτε δυσάρεστο στον τρόπο ζωής του. Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο», διευκρίνισε ο συνεργάτης.

«Αυτό που ανησυχεί όμως, την Τζεν [Άνιστον] και όλη την ομάδα του Central Perk, είναι ότι είναι τόσο απομονωμένος αυτές τις μέρες και μετά βίας ακούνε νέα του από τον ένα μήνα στον άλλο», είπε η πηγή.

«Έχει επαφή μετά τον τραγικό θάνατο του Μάθιου Πέρι», είπε η πηγή.

«Αλλά πέρα από αυτό, είναι απλά κουρνιασμένος και κάνει τα δικά του πράγματα χωρίς κανένα πραγματικό ενδιαφέρον για κοινωνικοποίηση», συνέχισε η πηγή.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement