Διαφήμιση - Advertisement
Αυτό είναι το προσκλητήριο γάμου της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γρηγόρη Μόργκαν - Gkourou.com Αυτό είναι το προσκλητήριο γάμου της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γρηγόρη Μόργκαν

Αυτό είναι το προσκλητήριο γάμου της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γρηγόρη Μόργκαν


Διαφήμιση - Advertisement

 


Με τα ιερά δεσμά του γάμου ετοιμάζονται να ενωθούν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν την 1η Σεπτεμβρίου, όπως γνωστοποιείται από το προσκλητήριο του γάμου τους.

Το μυστήριο θα τελεστεί στα Χανιά, στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Ερημίτη στη Μαραθοκεφάλα Χανίων, στις 6 το απόγευμα, όπως αναγράφεται στο προσκλητήριο του γάμου που παρουσίασε το ένθετο "Secret" και η Σάσα Σταμάτη. Το αρκετά μοντέρνο προσκλητήριο γάμου του ζευγαριού, αποτελείται από μερικές κοινές φωτογραφίες της αθλητικογράφου και του μουσικού από ένα εξωτικό ταξίδι τους. 


 

Εκτός από την ημερομηνία και την εκκλησία που θα τελεστεί το μυστήριο, το προσκλητήριο αποκαλύπτει ότι αμέσως μετά το γάμο θα υπάρξει και ένα ξέφρενο πάρτι στα Φαλάσαρνα.

Το ζευγάρι δεν είχε γνωστοποιήσει, μέχρι στιγμής, καμία πληροφορία σχετικά με τον επικείμενο γάμο του, με τη Σάσα Σταμάτη να σημειώνει στο ρεπορτάζ της πως οι δυο τους επιθυμούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους.

Διαφήμιση - Advertisement