Διαφήμιση - Advertisement
Φρικτή αποκάλυψη για το ναυάγιο του Bayesian: Οι επιβάτες δεν πνίγηκαν αλλά.. - Gkourou.com Φρικτή αποκάλυψη για το ναυάγιο του Bayesian: Οι επιβάτες δεν πνίγηκαν αλλά..

Φρικτή αποκάλυψη για το ναυάγιο του Bayesian: Οι επιβάτες δεν πνίγηκαν αλλά..


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μαρτυρικό θάνατο είχαν οι τουλάχιστον 4 από τους 6 επιβάτες του γιοτ Bayesian, που βυθίστηκε έξω από το Παλέρμο της Σικελίας τη νύχτα της 19ης Αυγούστου.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των νεκροψιών, τα 4 θύματα δεν πνίγηκαν από το νερό που εισήλθε στο σκάφος, αλλά επειδή "ξέμειναν" από οξυγόνο, μέσα στον χώρο που είχαν παγιδευτεί.

Σύμφωνα με την ιταλική La Repubblica, ο δικηγόρος Κρις Μορβίλο και η σύντροφός του, Νέντα, καθώς και ο τραπεζίτης της Morgan Stanley, Τζόναθαν Μπλούμερ, και η σύντροφός του, Τζούντιθ, πέθαναν από ασφυξία – "ξηρό πνιγμό", καθώς δεν εντοπίστηκε νερό στους πνεύμονές τους.

Σύμφωνα με το άρθρο της ιταλικής εφημερίδας, το πιο πιθανό σενάριο είναι πως οι τέσσερις άνθρωποι, οι οποίοι βρέθηκαν με τον Μάικ Λιντς σε μια καμπίνα στην αριστερή πλευρά του σκάφους, πέθαναν μαρτυρικά αφού κατανάλωσαν το οξυγόνο στον θύλακα αέρα που είχε δημιουργηθεί κατά τη βύθιση του σκάφους.

Η 18χρονη κόρη του, Χάνα, η σορός της οποίας εντοπίστηκε και ανασύρθηκε τελευταία, ήταν σε άλλη καμπίνα και πέθανε μόνη. Οι ιατροδικαστές διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για "θάνατο από εγκλεισμό".

Oι νεκροψίες στις σορούς του Λιντς, της κόρης του και του μάγειρα του Bayesian έχουν προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement