Διαφήμιση - Advertisement
Αυτή είναι η απόδειξη πως η υγεία της Κέιτ Μίντλετον πηγαίνει καλά -Τι έκανε για πρώτη φορά μετά από 9 μήνες - Gkourou.com Αυτή είναι η απόδειξη πως η υγεία της Κέιτ Μίντλετον πηγαίνει καλά -Τι έκανε για πρώτη φορά μετά από 9 μήνες

Αυτή είναι η απόδειξη πως η υγεία της Κέιτ Μίντλετον πηγαίνει καλά -Τι έκανε για πρώτη φορά μετά από 9 μήνες


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Επιστρέφει σιγά-σιγά στα επίσημα βασιλικά της καθήκοντα η Κέιτ Μίντλετον, σημάδι πως όλα βαίνουν καλώς με τη μάχη της με τον καρκίνο.

Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία την περασμένη εβδομάδα αποκάλυψε ότι ολοκλήρωσε την προληπτική χημειοθεραπεία μετά τη διάγνωση του καρκίνου, πραγματοποίησε χθες ένα meeting στο Κάστρο Γουίνδσορ για το πρόγραμμά της «Early Years». Μαζί της ήταν μέλη της ομάδας της καθώς και εκπρόσωποι του Κέντρου για την Πρώιμη Παιδική Ηλικία.

Η συνάντηση καταγράφηκε επίσημα στο Court Circular, το επίσημο αρχείο των βασιλικών υποχρεώσεων, το οποίο έγραφε: «Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, κοινή προστάτιδα του Βασιλικού Ιδρύματος του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας, πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα συνάντηση για τα Πρώιμα Χρόνια στο Γουίνδσορ». Η πρώτη επίσημη συνάντηση της Κέιτ Μίντλετον μετά από 9 μήνες

Κι αυτή ήταν η πρώτη συνάντηση που σημειώνεται στο Court Circular από τις 6 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους για την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Ακολούθησε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση δύο ημέρες αργότερα και η έξοδός της στα ετήσια οικογενειακή Χριστούγεννα στο Σάντριγχαμ.

Λίγες εβδομάδες αργότερα εισήχθη στο νοσοκομείο για χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά, όπου διαγνώστηκε με καρκίνο, όπως αποκάλυψε η ίδια σε ένα συγκινητικό βίντεο.

Βέβαια, όλους αυτούς τους μήνες η Κέιτ Μίντλετον εργάστηκε από το σπίτι όσο της το επέτρεπε η υγεία της και παρακολούθησε τον τελικό του Γουίμπλεντον αλλά και το Trooping the Colour, ωστόσο η χθεσινή μέρα σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα προόδου στην ανάρρωσή της.

Την περασμένη εβδομάδα η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκάλυψε ότι ολοκλήρωσε τον κύκλο της «προληπτικής χημειοθεραπείας» και σχεδιάζει να πραγματοποιήσει ένα «ελαφρύ πρόγραμμα» δημοσίων υποχρεώσεων τους επόμενους μήνες.  Ωστόσο, προειδοποίησε επίσης ότι θα είναι μια αργή επιστροφή σε πλήρη δημόσια καθήκοντα, καθώς «το να κάνω ό,τι μπορώ για να μείνω ελεύθερη από τον καρκίνο είναι τώρα η εστίασή μου» και παραδέχθηκε πως ήταν μια «τρομακτική και απρόβλεπτη» περίοδος για την οικογένειά της.

Αν και δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα οι μελλοντικές δημόσιες υποχρεώσεις της, ελπίζει να παραστεί σύντομα στο Remembrance Sunday. 


Διαφήμιση - Advertisement