Διαφήμιση - Advertisement
Νέα εκδοχή για το κίνητρο της δολοφονίας της 8χρονης – Γνώριζε την παράνομη σχέση της μητέρας και του θείου της - Gkourou.com Νέα εκδοχή για το κίνητρο της δολοφονίας της 8χρονης – Γνώριζε την παράνομη σχέση της μητέρας και του θείου της

Νέα εκδοχή για το κίνητρο της δολοφονίας της 8χρονης – Γνώριζε την παράνομη σχέση της μητέρας και του θείου της


Διαφήμιση - Advertisement

 


Συνεχίζονται οι έρευνες στην Τουρκία προκειμένου να αποκαλυφθεί το κίνητρο της δολοφονίας της 8χρονης Ναρίν, που έχει συνταράξει την γειτονική χώρα.

Στα τουρκικά ΜΜΕ υπάρχει η εκδοχή η 8χρονη να έμαθε για τον παράνομο δεσμό της μητέρας της και του αδελφού του πατέρα της, Σαλίμ Γκουράν. Είναι πιθανόν δηλαδή η μικρή να είδε το παράνομο ζευγάρι και ο θείος της να την σκότωσε πριν προλάβει να αποκαλύψει την σχέση.

Πάντως η μητέρα της Ναρίν κατά την διάρκεια της ανάκρισης αρνήθηκε τα πάντα. «Πώς θα μπορούσα να έχω σχέση με αυτόν τον άντρα; Δεν είχα σχέση μαζί του ούτε πριν τον γάμο μου, ο Σαλίμ είχε αρραβωνιαστεί κάποια άλλη. Δεν είχαμε μπει ποτέ στο αυτοκίνητο του Σαλίμ όλη η οικογένεια. Η Ναρίν είχε μπει μαζί και με άλλους ανθρώπους στις 14 Ιουλίου 2024, για να πάνε σε έναν αρραβώνα, ήταν στο πίσω κάθισμα», είπε στην κατάθεσή της.

Για την υπόθεση έχουν προφυλακιστεί η μητέρα και ένας από τα αδέλφια της μητέρας, ο θείος της, Σαλίμ Γκουράν και ένας άνδρας που ομολόγησε πριν από τρείς μέρες ότι ο θείος σκότωσε το κοριτσάκι και του είπε να πετάξει το πτώμα στο ποτάμι, δίνοντας του 200.000 τουρκικές λίρες.

O πατέρας της 8χρονης είχε συλληφθεί και ανακρίθηκε στο πλαίσιο των ερευνών για τη δολοφονία της Ναρίν στο Ντιγιάρμπακιρ. Ο εισαγγελέας τον άφησε ελεύθερο μετά την ανάκριση.

Ο Αρίφ Γκουράν ζήτησε να τιμωρηθούν αυστηρά οι ένοχοι, ακόμη και η σύζυγος τους και ο αδελφός του.

Χαρακτηριστικό της καχυποψίας και του φόβου που υπάρχει στην περιοχή είναι ότι προσήχθη και ανακρίθηκε ακόμη και ο ιμάμης. Αφέθηκε ελεύθερος, αφού δεν προέκυψαν στοιχεία ότι συμμετείχε ή γνώριζε κάτι για την σοκαριστική δολοφονία.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement