Διαφήμιση - Advertisement
Τα 8 σημάδια που μαρτυρούν ότι μια γυναίκα νιώθει έλξη για εσάς, αλλά ντρέπεται να το αποκαλύψει - Gkourou.com Τα 8 σημάδια που μαρτυρούν ότι μια γυναίκα νιώθει έλξη για εσάς, αλλά ντρέπεται να το αποκαλύψει

Τα 8 σημάδια που μαρτυρούν ότι μια γυναίκα νιώθει έλξη για εσάς, αλλά ντρέπεται να το αποκαλύψει


Διαφήμιση - Advertisement

 


Έτυχε ποτέ να νιώσετε πως κάποια γυναίκα νιώθει έλξη για εσάς αλλά να μην έχετε χειροπιαστές αποδείξεις;Δεν είναι εύκολο να γνωρίζει κάποιος με σιγουριά αν αρέσει σε μια γυναίκα η οποία διστάζει να κάνει το πρώτο βήμα.

Τα 8 σημάδια που μαρτυρούν ότι μια γυναίκα νιώθει έλξη για εσάς, αλλά ντρέπεται να σας το αποκαλύψει

  • Ψάχνει λόγους να βρεθεί κοντά σας
  • Γελά με τα – κρύα – αστεία σας
  • Αντιγράφει όσα κάνετε και τη γλώσσα του σώματός σας
  • Ανοίγει συζήτηση
  • Αισθάνεται αμηχανία κοντά σας
  • Σας κάνει κομπλιμέντα
  • Ενδιαφέρεται για τη ζωή σας
  • Προσπαθεί να σας στηρίζει

Ψάχνει λόγους να βρεθεί κοντά σας

Μπορεί να εμφανίζεται απροσδόκητα εκεί που ξέρει ότι συχνάζετε, ή μπορεί να θέλει να ξεκινήσει τα ίδια χόμπι με εσάς. Συνειδητά δηλαδή, επιλέγει να περάσει χρόνο μαζί σας με σκοπό να σας γνωρίσει καλύτερα.

Οι συνεπείς της προσπάθειες να σας πλησιάσει είναι ισχυρές ενδείξεις ότι της αρέσετε. Με τον τρόπο της,  σας δείχνει ότι χαίρεται τη συντροφιά σας, ότι αισθάνεται έλξη για εσάς.

Μια γυναίκα ψάχνει αφορμές να είναι κοντά στον άνδρα που την ενδιαφέρει.

Γελά με τα – κρύα – αστεία σας

Το χιούμορ είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ανθρώπινης επικοινωνίας και ένα υποσυνείδητο μήνυμα για τις ανθρώπινες σχέσεις.

Όταν ένας άνδρας έλκει μια γυναίκα, την κάνει να γελά, ακόμη και αν τα αστεία του δεν είναι ιδιαίτερα πετυχημένα. Η ανταπόκριση στο χιούμορ, είναι μια ένδειξη που μαρτυρά ότι της αρέσει η παρέα σας και πως θέλει να σας κάνει να νιώθετε άνετα.

Αντιγράφει όσα κάνετε και τη γλώσσα του σώματός σας

Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον σημάδι που, όταν αρχίσετε να το προσέχετε, θα εκπλαγείτε.

Το καθρέφτισμα των κινήσεων είναι μια ασυνείδητη ενέργεια και παρατηρείται όταν μια γυναίκα που αισθάνεται έλξη, αρχίζει ασυναίσθητα ν’ αντιγράφει τη γλώσσα του σώματος, τις κινήσεις, ακόμη και τον τρόπο ομιλίας του άνδρα που την ενδιαφέρει.

Ασφαλώς, η συμπεριφορά αυτή δεν αποτελεί αποκλειστικότητα των γυναικών: όλοι οι άνθρωποι έχουν την τάση ν’ αντιγράφουν τις συμπεριφορές των ανθρώπων με τους οποίους θέλουν ν’ αναπτύξουν μια στενή σχέση.

Η αντιγραφή των κινήσεων είναι ένας υποσυνείδητος τρόπος, μέσα από τον οποίο εκφράζεται η επιθυμία για τη δημιουργία ερωτικής σχέσης με κάποιον.

Είναι ένας σιωπηρός κώδικας που μαρτυρά πως «είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος». Το καθρέφτισμα των κινήσεων, υπό τις κατάλληλες συνθήκες, μπορεί να ερμηνευθεί ως σημάδι έλξης και ενδιαφέροντος.

Ανοίγει συζήτηση

Η επιδίωξη της επικοινωνίας μπορεί να εκφράσει πολλά για το επίπεδο ενδιαφέροντος κάποιου. Μια γυναίκα που νιώθει έλξη για εσάς, μπορεί να επιδιώκει να ξεκινήσει κουβέντα μαζί σας.

Ίσως να σας ρωτάει πως ήταν η μέρα σας, να θέλει να μάθει τα ενδιαφέροντά σας, ή να μοιράζεται κάτι προσωπικό. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι κάθε γυναίκα που επιχειρεί να σας μιλήσει, νιώθει και έλξη για εσάς.

Αν ωστόσο, παρατηρήσετε ότι θέλει διαρκώς να είναι κοντά σας και επιδιώκει κουβέντα, αυτό συνιστά ένδειξη ότι μπορεί να έχει αισθήματα για εσάς.

Αισθάνεται αμηχανία κοντά σας

Οι άνθρωποι μπορεί να νιώσουν αμήχανα όταν είναι κοντά σε κάποιον που τους αρέσει.

Όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο δείχνουν μια νευρικότητα όταν τους πλησιάζει εκείνος που τους έλκει ερωτικά.

Έτσι και μια γυναίκα που αισθάνεται γοητευμένη από εσάς μπορεί να γίνει νευρική:

  • Μπορεί να κάνει νευρικές ή απότομες κινήσεις
  • Να παίζει με τα μαλλιά της
  • Να χάνει τα λόγια της

Αυτό συμβαίνει επειδή προσέχει παραπάνω την εντύπωση που θα σας δημιουργήσει και φοβάται μην κάνει κάτι που θα χαλάσει την εικόνα της.

Σας κάνει κομπλιμέντα

Αν δέχεστε συχνά κομπλιμέντα από μια γυναίκα, ίσως να το κάνει επειδή σας βρίσκει γοητευτικό. Οι φιλοφρονήσεις μπορεί ν’ αφορούν την εμφάνιση και την προσωπικότητά σας, ή ακόμη και τις δεξιότητες και τα επιτεύγματά σας.

Βέβαια, η ειλικρίνεια κάνει το κομπλιμέντο να ξεχωρίζει.

Ένα αυθόρμητο και πηγαίο κομπλιμέντο διακρίνεται από τη γενικόλογη και ίσως βεβιασμένη φιλοφρόνηση. Μην υποτιμήσετε ένα κομπλιμέντο που θα εισπράξετε από μια γυναίκα, καθώς μέσα από αυτό μπορεί να εκδηλώνει την έλξη της για εσάς.

Όπως πάντα, οι περιστάσεις έχουν καταλυτικό ρόλο στην ασφαλή συναγωγή συμπερασμάτων  καθώς ένα κομπλιμέντο μπορεί να προέρχεται από ευγενική διάθεση.

Ενδιαφέρεται για τη ζωή σας

Όσο περισσότερο αρέσετε σε μια γυναίκα, τόσο πιο πολλά πράγματα θα ενδιαφέρεται να μάθει για εσάς. Έτσι, θα ρωτάει για το παρελθόν σας, τα ενδιαφέροντα και τα μελλοντικά σας σχέδια.

Η περιέργειά της μαρτυρά ότι θέλει να σας μάθει καλύτερα. Δεν την ενδιαφέρει απλώς να περάσει τον χρόνο της αλλά θέλει να σας καταλάβει και να μάθει πράγματα για εσάς.

Όταν μια γυναίκα σας κάνει ουσιαστικές ερωτήσεις και ακούει με προσοχή τις απαντήσεις σας, το κάνει επειδή σας βρίσκει ελκυστικό. Προσοχή βέβαια, μην μπερδέψετε την ευγένεια με το ερωτικό ενδιαφέρον.

Προσπαθεί να σας στηρίζει

Μια γυναίκα που αισθάνεται έλξη για έναν άνδρα θέλει να τον στηρίζει, ακόμη και αν δεν έχει το θάρρος να του ομολογήσει τα συναισθήματά της. Θα χαίρεται με τις επιτυχίες σας και θα σας δίνει θάρρος στα δύσκολα, θ’ ακούει με προσοχή τα προβλήματά σας.

Αν παρατηρήσετε ότι, μια γυναίκα είναι σταθερά δίπλα σας για να σας στηρίξει, αυτή είναι μια ξεκάθαρη ένδειξη που μαρτυρά ότι σας εκτιμά ιδιαίτερα.

Tip

Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική, άρα έχει ξεχωριστούς τρόπους να εκφράσει την έλξη που νιώθει για έναν άνδρα.

Οι 8 παραπάνω ενδείξεις, είναι αξιόπιστα σημάδια του ερωτικού ενδιαφέροντος μιας γυναίκας.

Αν τα παρατηρήσετε επανειλημμένα στη συμπεριφορά μιας γυναίκας, ίσως να είναι καιρός για μια ανοιχτή και ειλικρινή κουβέντα μαζί της.

Μπορεί μια και μόνο απόφαση να κάνει μια φιλία να εξελιχθεί σε μια τρυφερή, συντροφική σχέση.

Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και, ποιος ξέρει; Ίσως δημιουργηθεί μια μοναδική ερωτική σύνδεση ανάμεσά σας.

Πηγή: enikos


Διαφήμιση - Advertisement