Διαφήμιση - Advertisement
Κωνσταντινούπολη: "Κοιμόμουν στο γρασίδι, πήγα στην αστυνομία αλλά δεν καταλάβαιναν" - Τα πρώτα λόγια του 78χρονου που είχε χαθεί - Gkourou.com Κωνσταντινούπολη: "Κοιμόμουν στο γρασίδι, πήγα στην αστυνομία αλλά δεν καταλάβαιναν" - Τα πρώτα λόγια του 78χρονου που είχε χαθεί

Κωνσταντινούπολη: "Κοιμόμουν στο γρασίδι, πήγα στην αστυνομία αλλά δεν καταλάβαιναν" - Τα πρώτα λόγια του 78χρονου που είχε χαθεί


Διαφήμιση - Advertisement

 


Για 8 ολόκληρες μέρες, μόνος, σε μια ξένη χώρα, χωρίς να μιλά τη γλώσσα, έχοντας χάσει τον δρόμο για το ξενοδοχείο του, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου βρέθηκε να περιπλανιέται στους πολυσύχναστους δρόμους της Κωνσταντινούπολης.

Ο ίδιος περιγράφει τι έκανε όλες αυτές τις μέρες και πώς κατάφερε να επιβιώσει: "Κοιμόμουν στο γρασίδι... Δυσκολευόμουν να συνεννοηθώ, λόγω γλώσσας".

Πήγαινα και έδινα το παρών κάθε μέρα σε ένα αστυνομικό τμήμα ή σε έναν αστυνομικό που ήταν έξω, από αυτούς που γυρνούσαν στην πόλη. Δεν καταλάβαιναν τι έλεγα, δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε", περιέγραψε ο κ. Δημήτρης μετά την περιπέτειά του.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Περισσότερα Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement