Διαφήμιση - Advertisement
Το 5ο όνομα-έκπληξη που θέλει ο ΣΚΑΪ δίπλα στους 4 κριτές του νέου «The Voice» - Gkourou.com Το 5ο όνομα-έκπληξη που θέλει ο ΣΚΑΪ δίπλα στους 4 κριτές του νέου «The Voice»

Το 5ο όνομα-έκπληξη που θέλει ο ΣΚΑΪ δίπλα στους 4 κριτές του νέου «The Voice»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Πλήρως ανανεωμένο και χωρίς Σάκη Ρουβά  επιστρέφει το «The Voice» για τον νέο του κύκλο με τον ΣΚΑΪ και την Acun Medya να μοιάζουν να έχουν συνειδητοποιήσει ότι το τηλεοπτικό κοινό είχε αρχίσει να κουράζεται από την παλιά του δομή – γεγονός που στις τελευταίες σεζόν αποτυπωνόταν και στους πίνακες τηλεθέασης.

Έτσι, φέτος θα δούμε δύο πολύ φρέσκα πρόσωπα στην κριτική επιτροπή δίπλα στην Έλενα Παπαρίζου και τον Πάνο Μουζουράκη: τους Γιώργο Μαζωνάκη και Χρήστο Μάστορα. Αλλά αν νομίζατε πως οι εκπλήξεις σταματούν εδώ, πέφτετε έξω!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου για την εκπομπή «Super Κατερίνα», ο ΣΚΑΪ έχει προσεγγίσει και μία τραγουδίστρια με τεράστια απήχηση στη νεολαία με σκοπό να αναλάβει το backstage του μουσικού σόου!

Ο λόγος για την 20χρονη Αναστασία, η οποία εκτός από τις πίστες σαρώνει και στο TikTok.

Όπως ειπώθηκε, η πρώτη επαφή έχει γίνει και το κανάλι επιθυμεί πολύ να την έχει στο νέο «The Voice», καθώς πρόκειται για ένα πολύ φρέσκο πρόσωπο, με καταπληκτική φωνή και ωραία παρουσία.

Μένει να δούμε τι θα απαντήσει η ίδια…


Διαφήμιση - Advertisement