Διαφήμιση - Advertisement
Το σύμπαν έχει ένα ξεχωριστό μήνυμα για 4 ζώδια – «Νέο ξεκίνημα με αισιοδοξία και θετικότητα» - Gkourou.com Το σύμπαν έχει ένα ξεχωριστό μήνυμα για 4 ζώδια – «Νέο ξεκίνημα με αισιοδοξία και θετικότητα»

Το σύμπαν έχει ένα ξεχωριστό μήνυμα για 4 ζώδια – «Νέο ξεκίνημα με αισιοδοξία και θετικότητα»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Είναι 9 Σεπτεμβρίου και το σύμπαν έχει κάτι να πει. Στον αστρολογικό χάρτη αυτής της ημέρας, βλέπουμε ότι έχουμε την παρουσία της Σελήνης στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, κάτι που είναι εντυπωσιακό. Για τέσσερα ζώδια, αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο θα λάβουν ένα ιδιαίτερο μήνυμα από το σύμπαν, αλλά το μήνυμα αυτό θα είναι θετικό και αισιόδοξο.

Ο Ποσειδώνας μας προετοιμάζει για κάτι νέο, με την μορφή ενός μηνύματος, ενώ η Σελήνη στον Τοξότη, φέρνει χαρά και ευτυχία.

Κάθε φορά που ο Τοξότης επηρεάζει ένα ουράνιο σώμα, βλέπουμε τα πράγματα με αισιοδοξία και θετικότητα. Αυτή τη Δευτέρα, θα αρχίσουμε να βλέπουμε κάποια πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα.

4 ζώδια λαμβάνουν ένα ξεχωριστό μήνυμα από το σύμπαν σήμερα 9 Σεπτεμβρίου

  • Δίδυμοι,
  • Τοξότες,
  • Υδροχόοι,
  • Ιχθύες

Δίδυμος

Δίδυμοι,  κάποιες φορές είστε ιδιαίτερα ανοιχτοί στις δυνάμεις του σύμπαντος και άλλες όχι.

Ευτυχώς σήμερα είστε ανοιχτοί και έτοιμοι να δεχτείτε τα μηνύματα που πρέπει. Το τρίγωνο της Σελήνης του Τοξότη στον Ποσειδώνα σας πείθει ότι θα αντέξετε να ακούσετε τα μηνύματα που σας στέλνει το σύμπαν.

Η επιρροή αυτή είναι εξαιρετική και σας βοηθά να αποκτήσετε την κατάλληλη νοοτροπία για μια αλλαγή. Δεν σας πειράζει το γεγονός ότι πρέπει να μάθετε νέα πράγματα.

Είστε ανοιχτοί, δεκτικοί και, το σύμπαν ανταποκρίνεται κατάλληλα.

Όλα αυτά συμβάλλουν στην ανάκτηση της αυτοπεποίθησής σας και της πίστης στον εαυτό σας. Αν είχατε παραμείνει στάσιμοι, τώρα, το τρίγωνο της Σελήνης του Τοξότη στον Ποσειδώνα σας θυμίζει πόσο δυνατοί και υπέροχοι είστε. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για τους Διδύμους.

Τοξότης

Τοξότες, το σημερινό μήνυμα απευθύνεται ειδικά σε εσάς. Είναι ένα μήνυμα από το σύμπαν το οποίο περιμένατε για καιρό και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

Το ξέρετε ότι θα είναι κάτι θετικό και ακριβώς αυτό που χρειάζεστε στη ζωή σας τώρα: θετικότητα και καλοσύνη.

Η ευχάριστη τροπή της ημέρας αποδίδεται στην επιρροή της Σελήνης του Τοξότη στο τρίγωνο του Ποσειδώνα, που όχι μόνο σας διευκολύνει με διάφορους τρόπους.

Το ξεχωριστό μήνυμα που λαμβάνετε είναι πως πρέπει να ενεργήσετε αμέσως και αυτό σας δίνει μια ιδέα ως προς την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσετε.

Εστιάστε και κατευθυνθείτε προς όσα σας προσελκύουν.

Με το τρίγωνο της Σελήνης στον Ποσειδώνα, θα καταφέρετε να τα συνδυάσετε όλα, κυρίως νοητικά. Σήμερα τίποτα δεν μπορεί να σας εμποδίσει.

Υδροχόος

Υδροχόοι, σήμερα σκέφτεστε με μεγάλη ελευθερία. Αυτό οφείλεται στη Σελήνη του Τοξότη στον Ποσειδώνα και, το μήνυμα για εσάς είναι ότι πρέπει να ζήσετε τη ζωή σας όπως εσείς κρίνετε ότι πρέπει. Από εσάς εξαρτάται.

Η σημερινή ημέρα σας γεμίζει με δύναμη, Υδροχόοι. Νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση απ’ ό,τι συνήθως και την αξιοποιείτε με όσα θεωρείτε εσείς αληθινά, και όχι οι όσα θέλουν να σας επιβάλλουν οι άλλοι.

Υπερασπίζεστε τις αντιλήψεις σας, ακολουθείτε τον δικό σας τρόπο, ακόμη και αν αυτό δυσαρεστεί τους άλλους. Είστε ανυποχώρητοι από τις θέσεις και τις αξίες σας και, το σημερινό μήνυμα του σύμπαντος είναι ότι αυτό ακριβώς πρέπει να κάνετε.

Ιχθύες

Ιχθύες, σήμερα νιώθετε ότι η τύχη είναι με το μέρος σας, καθώς το τρίγωνο της Σελήνης του Τοξότη στον Ποσειδώνα, σας δείχνει τον δρόμο για κάτι που σας έχει κινήσει την περιέργεια εδώ και αρκετό καιρό.

Επιτέλους, έχετε τρόπο να μάθετε κάτι το οποίο προορίζεται για εσάς, ωστόσο δεν είχατε ως τώρα την ευκαιρία να το γνωρίσετε.

Το σύμπαν σας δείχνει τη σωστή κατεύθυνση όσον αφορά τη σωματική και την ψυχική σας υγεία. Στις 9 Σεπτεμβρίου, ανακαλύπτετε ότι υπάρχουν και εναλλακτικοί δρόμοι που μπορείτε να ακολουθήσετε και, αν το κάνετε θα αποκαταστήσετε την υγεία σας.

Μπορεί να είστε απόλυτα υγιείς, ωστόσο το σύμπαν σας στέλνει μια υπενθύμιση να προσέξετε. Καιρός να απαλλαγείτε από το αρνητικό κάρμα που αφήσατε να μπει στη ζωή σας.

Το τρίγωνο της Σελήνης του Τοξότη στον Ποσειδώνα, είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να μπείτε ξανά στον δρόμο της θετικότητας και της ευτυχίας.

Πηγή: enikos


Διαφήμιση - Advertisement