Τα 4 πιο τυχερά ζώδια μέχρι το τέλος Οκτωβρίου – «Θα είναι ασταμάτητα»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους. Η σκληρή καθημερινότητα, η ακρίβεια και οι εξελίξεις στον κόσμο, δεν βοηθούν πολύ για να νιώσουμε αισιοδοξία. Οι περισσότεροι αναρωτιόμαστε αν θα βελτιωθεί – και πότε – η κατάσταση.

Ευτυχώς, τέσσερα ζώδια φαίνεται ότι θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες, παρά τις προηγούμενες δοκιμασίες, μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Στην πραγματικότητα, έως τα τέλη του μήνα, τίποτα δεν θα μπορεί να σταθεί εμπόδιο στον δρόμο τους.

Σε ένα βίντεο TikTok, ο αστρολόγος Evan Nathaniel Grim εξήγησε ότι αυτά τα τέσσερα ζώδια θα «ανανεώσουν σημαντικές πτυχές της ζωής τους κατά τη διάρκεια της ολικής ηλιακής έκλειψης. Θα ολοκληρώσουν ένα εξελικτικό ταξίδι 16 ετών μετά την στροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία».

Τα 4 ζώδια που θα είναι ασταμάτητα μέχρι το τέλος Οκτωβρίου

  • Ζυγός,
  • Κριός,
  • Καρκίνος,
  • Αιγόκερως

Ζυγός

Τον Οκτώβριο, οι Ζυγοί ξανά – ανακαλύπτουν τον εαυτό τους.

Αν δώσουν προτεραιότητα στην ανεξαρτησία τους, θα γίνουν πιο αποφασιστικοί.

Τα σημαντικά νέα είναι ότι ο Ζυγός κατακτά την ανεξαρτησία που έπρεπε. Όσο παραμένουν πιστοί στις αποφάσεις τους, μπορούν να περιμένουν μεγάλη τύχη και ευημερία.

Κριός

Ο Κριός επικεντρώνεται στην αυτοπραγμάτωσή του αυτό τον μήνα, δίνοντας έμφαση στην ψυχική του υγεία και την πνευματική εξέλιξη. Αυτό δεν είναι κάτι εύκολο, καθώς η προσωπική του βελτίωση μπορεί να προκαλέσει αντίδραση ή αντίσταση από άλλους.

Οι καρμικοί εχθροί του Κριού, θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν τριβή, ίσως επειδή δεν θέλουν αυτή την νέα τους εκδοχή, ειδικά το γεγονός ότι θέτουν όρια. Ευτυχώς, οι Κριοί γρήγορα θα το ξεπεράσουν αυτό και να διαχειριστούν αποτελεσματικά τα προβλήματα που τους προκαλούν οι τοξικές σχέσεις – μπορεί να διαλύοντάς τες εντελώς.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι στρέφουν την προσοχή τους στην οικογένεια, την ιδιοκτησία, θέματα που αφορούν το σπίτι. Ορισμένοι μπορεί να θελήσουν να αποκτήσουν ή να πουλήσουν ακίνητη περιουσία ή να λύσουν ένα οικογενειακό ζήτημα.

Οι περιστάσεις δεν είναι τυχαίες, ούτε αυθόρμητες – είναι καρμικά προορισμένες. Αν είστε Καρκίνος ή αν έχετε θέσεις στον Καρκίνο, είστε πολύ τυχεροί.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι, πέρα από τις νέες ευθύνες, αναζητούν μία διαφορετική επαγγελματική πορεία. Αυτό μπορεί να σηματοδοτεί μια μετάβαση από την τωρινή δουλειά τους, είτε μετάθεση, ή αλλαγή καριέρας.

Περισσότερες ευτυχείς συγκυρίες περιμένουν τον Αιγόκερω. Θα βελτιωθεί η ζωή στην οικογένεια και, συγκεκριμένα, η σχέση με τους γονείς τους.