Τα 4 ζώδια που ευνοεί σκανδαλωδώς το σύμπαν – «Κάτι που έχουν στο μυαλό τους, επιτέλους παίρνει τον δρόμο του»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Είναι Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου και μερικά από τα ζώδια θα λάβουν ευλογίες από το σύμπαν.

Αστρολογικά, το σύμπαν μας στηρίζει. Αυτή η αίσθηση, ενισχύεται από τον σχηματισμό του τετραγώνου της Σελήνης του Ποσειδώνα, καθώς την Τρίτη προκύπτουν ερωτήματα που αναζητούν απαντήσεις.

Το σύμπαν καταλαβαίνει τις ανάγκες μας και μας ευνοεί αυτή την περίοδο. Τέσσερα ζώδια θα νιώσουν ότι, κάτι που έχουν στο μυαλό τους εδώ και αρκετό καιρό, επιτέλους παίρνει τον δρόμο του.

 

Με τη Σελήνη στο τετράγωνο του Ποσειδώνα, γίνεται δυνατή η εκπλήρωση των επιθυμιών μας. Είμαστε πιο ανοιχτοί στην θετική ενέργεια και το φως.

Τα 4 ζώδια ευνοούνται από το σύμπαν

  • Καρκίνος
  • Σκορπιός
  • Αιγόκερως
  • Ιχθύες

Καρκίνος

Είστε έτοιμοι για κάτι μεγάλο. Το σύμπαν ανταποκρίνεται και στηρίζει τις σκέψεις σας.  Σύντομα, τα όνειρά σας θα πάρουν μορφή.

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης της Σελήνης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θα παρατηρήσετε ότι το σύμπαν φαίνεται να συνεργάζεται μαζί σας και θα νιώσετε κάπως… ευλογημένοι. Είναι σαν να έχετε αγγίξει κάποιου είδους θεϊκή γνώση. Το σύμπαν σας λέει να φτάσετε στα αστέρια και να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό που υπάρχει τώρα, το οποίο είναι μόνο σε μορφή σκέψης.

Νιώθετε σαν να σας ήρθε επιφοίτηση, και είστε έτοιμοι να φτάσετε στην κορυφή. Η σημερινή μέρα, σας βοηθά ν’ ανακτήσετε την πίστη στον εαυτό σας. Καρκίνοι, θα πιστέψετε  στις ικανότητές σας. Οι ιδέες σας, είναι εξαιρετικές και θέλετε να τις βάλετε σε εφαρμογή. Ο Ποσειδώνας στο τετράγωνο της Σελήνης, στηρίζει τις προσπάθειές σας.

 Σκορπιός

Σκορπιοί, θέλετε βοήθεια με την οργάνωσή των σκέψεών σας. Αυτό που ψάχνετε στις 24 Σεπτεμβρίου, είναι σαφήνεια, η οποία έρχεται με τη διέλευση της Σελήνης στο τετράγωνο του Ποσειδώνα. Τα πράγματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν και θα νιώσετε μεγάλη ανακούφιση.

Η Σελήνη στο τετράγωνο του Ποσειδώνα σας επιβεβαιώνει ότι έχετε πάρει τον δρόμο σας. Το τετράγωνο είναι η προειδοποίηση του σύμπαντος: αν δεν είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, θα το πληρώσετε. Αυτή είναι η εύνοια του σύμπαντος.

Το σύμπαν σήμερα σας βοηθά να έχετε επίγνωση των σκέψεών σας. Η σαφήνεια που ζητάτε, έρχεται με τον σχηματισμό του τετραγώνου της  Σελήνη στον Ποσειδώνα, η οποία προσπαθεί να σας πει να είστε ο εαυτός σας. Μην κάνετε πράγματα που δεν θέλετε να κάνετε. Να είστε βέβαιοι ότι αυτή η αυθεντική συμπεριφορά είναι η καλύτερη επιλογή.

Αιγόκερως

Αιγόκεροι, με τη σημερινή μετάβαση, γίνεστε πιο εσωστρεφείς. Αυτή η περίοδος του χρόνου, είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να επαναξιολογήσετε μερικές επιλογές στη ζωή σας. Θα νιώσετε ευλογημένοι από το σύμπαν, γιατί θα έχετε πάρει μια σημαντική τελική απόφαση που αφορά τη ζωή σας.

Η ξεκάθαρη σκέψη είναι χαρακτηριστικό που συναντάμε συχνά κατά τη διάρκεια της διέλευσης της Σελήνης πλατεία Ποσειδώνα. Αυτή η διέλευση καθαρίζει το μυαλό και βοηθά την ψύχραιμη σκέψη.

Το μυαλό οργανώνεται, οι σκέψεις μπαίνουν σε τάξη και  ευνοείται η συνεργασία. Έχετε να κάνετε μια επιλογή. Θα συνεχίσετε να κουβαλάτε το βάρος των αποφάσεων που δεν λάβατε, ή θα πάρετε μια τελική απόφαση και θα προχωρήσετε;

Η Σελήνη στο τετράγωνο του Ποσειδώνα, σας δίνει μία τελευταία θετική ενέργεια που οδηγεί στην απελευθέρωση.

Ιχθύες

Ιχθύες, έχετε ερωτήσεις σχετικά με το πού θα καταλήξετε. Το πνεύμα του φθινοπώρου σας έχει αγγίξει για τα καλά. Μπορεί στις αρχές να είχατε κάπως καταθλιπτική διάθεση αλλά τώρα έχετε αρκετή ενέργεια έως το τέλος του χρόνου.

Υπήρξαν μερικά πράγματα στη ζωή σας που σας έχουν αναστατώσει; Φοβάστε επειδή δεν ξέρετε ποια θα είναι η επόμενη κίνησή σας και αυτό σας δημιουργεί νευρικότητα.

Θα έχετε κάτι στο οποίο θα βασίσετε την επόμενη κίνησή σας, πράγμα που σημαίνει ότι το παρελθόν δεν αποτελεί πλέον μέρος της ζωής σας. Η ευλογία της διαύγειας και της ελεύθερης βούλησης σας φέρνει σε ένα μέρος όπου ξέρετε τι πρόκειται να κάνετε στη συνέχεια και αυτό σας φέρνει μεγάλη γαλήνη.

Πηγή: enikos