Διαφήμιση - Advertisement
Τα 4 ζώδια που μπαίνουν σε μία περίοδο αναγέννησης – «Αλλάζουν σελίδα στη ζωή τους αυτό το φθινόπωρο» - Gkourou.com Τα 4 ζώδια που μπαίνουν σε μία περίοδο αναγέννησης – «Αλλάζουν σελίδα στη ζωή τους αυτό το φθινόπωρο»

Τα 4 ζώδια που μπαίνουν σε μία περίοδο αναγέννησης – «Αλλάζουν σελίδα στη ζωή τους αυτό το φθινόπωρο»


Διαφήμιση - Advertisement

 



Τον Σεπτέμβριο, με τον Ήλιο μέχρι τις 22/09/2024 στην Παρθένο και τον Ερμή από τις 09/09/2024 μέχρι τις 26/09/2024 στο ίδιο ζώδιο, τα θέματα που μονοπωλούν την προσοχή μας είναι τα πρακτικά θέματα της καθημερινής ζωής, όπως η δουλειά, οι σπουδές και η υγεία.

Βέβαια, ουσιαστικά η λήξη του καλοκαιριού δεν έρχεται όταν μπαίνει ο Σεπτέμβριος, αλλά όταν ο Ήλιος περάσει στον Ζυγό και φτάσουμε έτσι στη φθινοπωρινή ισημερία, δηλαδή σήμερα, στις 22/09/2024. Το φετινό καλοκαίρι είχε ένα έντονα χαοτικό στοιχείο και σίγουρα δεν ήταν ανέμελο και ξένοιαστο, όπως θα επιθυμούσαμε.

Τέσσερα ζώδια αλλάζουν σελίδα στη ζωή τους και θα μπουν σε μια περίοδο αναγέννησης, η οποία εκδηλώνεται σε επίπεδο, ψυχικό, πνευματικό, συναισθηματικό, ακόμη και σωματικό.

Τα τέσσερα ζώδια που μπαίνουν σε μία περίοδο αναγέννησης

  • Κριός,
  • Ταύρος,
  • Λέων,
  • Υδροχόος

Κριός

Κριοί, η ανανέωση του φθινοπώρου αντανακλά την κορύφωση μιας προσπάθειας που έχει διαρκέσει ολόκληρο τον χρόνο. Είτε η προσπάθεια αυτή είναι σκόπιμη ή ασυνείδητη, η μετάβαση γίνεται τώρα και βλέπετε αποτελέσματα στην πράξη.

Ο περασμένος χειμώνας ήταν για εσάς περίοδος εκπαίδευσης, αλλά σε διαφορετικό περιβάλλον. Τώρα συνειδητοποιείτε την πρόοδο που έχετε σημειώσει και η αυτοπεποίθησή σας ενισχύεται.

Τον φετινό Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, θα δείτε την πιο ζωντανή εκδοχή του εαυτού σας, θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις και τις συγκρούσεις απευθείας, θα είστε βέβαιοι ότι οι προσπάθειές σας, θα σας οδηγήσουν με αυτοπεποίθηση στη νίκη.

Δεν είστε πια το ανασφαλές, διστακτικό άτομο που ήσασταν τον περασμένο χειμώνα.

Ο δροσερός αέρας του φθινοπώρου διαλύει τα τελευταία ίχνη αμφιβολίας και βγάζει στην επιφάνεια τη δύναμή σας.

Ταύρος

Ταύροι, αυτό το φθινόπωρο η ελπίδα σας ξυπνάει και πάλι. Περάσατε έναν δύσκολο χειμώνα που σας έκανε να είστε προετοιμασμένοι για τα χειρότερα, τόσο προσωπικά, όσο και επαγγελματικά. Αυτή η απαισιοδοξία, είχε μεγάλο ψυχικό κόστος, σας έκανε ευερέθιστο, ίσως ακόμη και κυνικό και ας μην θέλετε να το παραδεχτείτε.

Όσο και αν έχετε αξιολογήσει με ακρίβεια την κατάσταση, μην ξεχνάτε ότι οι συνθήκες πάντα μπορούν να αλλάζουν. Μην βλέπετε την αισιοδοξία σαν ανευθυνότητα, ειδικά σε δύσκολους καιρούς.

Μην ξεχνάτε ότι πάντα έχετε τη δυνατότητα να φύγετε από καταστάσεις που σας εξουθενώνουν και μπορείτε να επιλέξετε δραστηριότητες όπου αξιοποιείτε τα ταλέντα και την προσωπικότητά σας.

Καμιά φορά, όταν κοιτάμε προς τα έξω, αναπτερώνεται το ηθικό και αναγεννιέται η ελπίδα μας. Το φθινόπωρο μας θυμίζει ότι όλοι και όλα περνούν από μια περίοδο αναγέννησης.

Λέων

Λέοντες, το φετινό φθινόπωρο, ξυπνάει το παιδί μέσα σας. Θα θυμηθείτε τις δραστηριότητες που σας έδιναν χαρά.

Αυτές μπορεί να είναι οι αγαπημένες σας ταινίες, φαγητά ή μουσική που θα σας κάνουν να νοσταλγήσετε, να θυμηθείτε πώς νιώθατε όταν ήσασταν παιδιά και δεν σας απασχολούσε τι θα πει ο κόσμος.

Θα συνδεθείτε με ανθρώπους που ταιριάζετε και όχι με βάση το κοινωνικό τους κύρος, την επιτυχία ή την αποδοχή.

Να θυμάστε, η ζωή είναι δική σας και το σενάριό της, το γράφετε μόνο εσείς. Απαλλαγείτε από την ανάγκη σας να τους ευχαριστήσετε όλους, θα νιώσετε άμεσα περισσότερη γαλήνη.

Τα φθινοπωρινά φύλλα που πέφτουν θα σας θυμίσουν ότι όλοι περνούν από μία περίοδο αναγέννησης, ότι πρέπει να αφήσετε ό,τι πλέον δεν σας ωφελεί, ότι πρέπει να εμβαθύνετε τις σχέσεις σας, να γίνετε πιο αυθεντικοί και να μην σας ενδιαφέρουν οι κοινωνικές προσδοκίες.

Υδροχόος

Υδροχόοι, η εσωτερική σας φωνή έχει αρχίσει να εξασθενεί. Δεν είναι δυνατόν να συνεχίσετε να στέκεστε άπραγοι μπροστά στην αδικία για την οποία ακούτε και διαβάζετε καθημερινά.

Το φετινό φθινόπωρο, η εσωτερική σας φλόγα ανάβει ξανά. Θα ενεργήσετε με τρόπους ουσιαστικούς, προς όφελος της κοινότητας και θα νιώσετε δυνατοί και απαραίτητοι στο κοινωνικό σύνολο.

Θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμα των άλλων για βοήθεια, θα αφουγκραστείτε τους διπλανούς σας, θα μοιραστείτε τον χρόνο και τους πόρους σας, αφήνοντας το δικό σας σημάδι.

Θα εξελιχθείτε και να μάθετε πολλά και σε ουσιαστικό επίπεδο, θα δημιουργήσετε νέους δεσμούς, θα ανοίξετε με ειλικρίνεια την καρδιά σας σε όσους αγαπάτε, για ζητήματα που έχουν σημασία για εσάς.

Οι φθινοπωρινοί μήνες σας θυμίζουν ότι, ακόμη και τώρα που η μέρα έχει μικρύνει, το φως μέσα σας εξακολουθεί να λάμπει, καθοδηγώντας σας να κάνετε τον κόσμο γύρω σας λίγο πιο ανθρώπινο και δίκαιο.


Διαφήμιση - Advertisement