Διαφήμιση - Advertisement
Το σύμπαν «στέλνει σήμερα σήμα» σε 4 ζώδια – «Μπορείτε να καταφέρετε κάτι σπουδαίο» - Gkourou.com Το σύμπαν «στέλνει σήμερα σήμα» σε 4 ζώδια – «Μπορείτε να καταφέρετε κάτι σπουδαίο»

Το σύμπαν «στέλνει σήμερα σήμα» σε 4 ζώδια – «Μπορείτε να καταφέρετε κάτι σπουδαίο»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Το Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, τα ωροσκόπια προβλέπουν μια τέλεια ημέρα, γεμάτη με ελπιδοφόρα μηνύματα από το σύμπαν. Η σημερινή μέρα ευνοεί ιδιαίτερα όσους πιστεύουν στον εαυτό τους. Η Σελήνη στον Υδροχόο ενισχύει αυτή την ιδέα.

Συγκεκριμένα, τέσσερα ζώδια θα νιώσουν ότι το σύμπαν τους μιλάει απευθείας, και πολλά από τα μηνύματα αυτά έρχονται επειδή πιστεύουν στην αξία τους. Η αξία που βλέπουν στον εαυτό τους, λειτουργεί σαν μαγνήτης για την υποστήριξη από το σύμπαν, ενώ η μέρα αυτή θα στείλει μηνύματα για το πώς πρέπει να προχωρήσουν.

Πιστεύουμε στον εαυτό μας και την αξία μας. Στις 14 Σεπτεμβρίου, τα ζώδια αυτά παίρνουν μια γεύση για κάτι υπέροχο που θα ακολουθήσει. Το σύμπαν στέλνει σημάδια ότι μπορείτε  να καταφέρετε κάτι σπουδαίο.

Τα τέσσερα ζώδια που λαμβάνουν ιδιαίτερα μηνύματα από το σύμπαν σήμερα, 14 Σεπτεμβρίου

  • Ταύρος,
  • Λέων,
  • Υδροχόος,
  • Ιχθύες

Ταύρος

Ταύροι, αποδεικνύετε στον εαυτό σας την εξαιρετική σας αξία. Αντιλαμβάνεστε τα μηνύματα που σας στέλνει το σύμπαν. Σήμερα συμβαίνει κάτι και σας ανοίγει τα μάτια. Είχατε ανάγκη αυτή τη διαύγεια, η οποία θα βελτιώσει τα πράγματα.

Ο αστρολογικός χάρτης δείχνει ότι η Σελήνη στον Υδροχόο ενεργοποιεί τη δημιουργικότητά σας. Θα ανακαλύψετε αν μπορείτε να ενεργήσετε με βάση τις παρορμήσεις σας, με τρόπους που θα είναι τόσο παραγωγικοί, όσο και ουσιαστικοί. Σήμερα δημιουργείτε κάτι όμορφο, Ταύροι.

Να είστε περήφανοι για ό,τι κάνετε. Η Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί την προσωπική έκφραση και την υπερηφάνεια. Έχετε ξεπεράσει το όριο ανάμεσα στην έλλειψη εμπιστοσύνης και τη δημιουργική ιδιοφυΐα. Καιρός να λάμψετε.

Λέων

Λέοντες, το σημερινό μήνυμα που σας στέλνει το σύμπαν είναι πως πρέπει να δεχτείτε ότι ήρθε καιρός ν’ αλλάξετε, να εμπιστευτείτε την κρίση σας. Με τη Σελήνη στον Υδροχόο, έχετε πίστη στον εαυτό σας και ξέρετε καλά τι θέλετε.

Σήμερα δεν θα διστάσετε. Η Σελήνη στον Υδροχόο σας δίνει το θάρρος να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο. Λέοντες, ξέρετε τι θέλετε. Μην αφήσετε τους αρνητικούς ανθρώπους να επηρεάσουν την ημέρα σας.

Σήμερα προκαλείτε τη ζήλεια των άλλων. Σας ζηλεύουν για το ταλέντο και τις ικανότητές σας, αλλά αυτό δεν είναι δικό σας πρόβλημα. Σας το επισημαίνουμε, επειδή καμιά φορά είστε μαζεμένοι προκειμένου να μην κάνετε τους άλλους να νιώσουν άβολα.

Υδροχόος

Υδροχόοι, αναζητάτε διαρκώς σημάδια επειδή θέλετε να είστε σίγουροι ότι το σύμπαν σας στηρίζει. Αυτό είναι βέβαιο στη Σελήνη του Υδροχόου. Είστε τυχεροί σήμερα Σάββατο, καθώς τα σημάδια και οι επιβεβαιώσεις από το σύμπαν εμφανίζονται με συναρπαστικούς και αποκαλυπτικούς τρόπους.

Ένας άνθρωπος τριγυρνά διαρκώς στο μυαλό σας και θέλετε να του πείτε, εδώ και καιρό  πώς αισθάνεστε. Μπορεί να μοιάζει προφανές αλλά εσείς ξέρετε ότι δεν είναι τόσο εύκολο καθώς, αυτή την περίοδο δεν είναι απολύτως διαθέσιμοι. Στη Σελήνη στον Υδροχόο το σημάδι θα είναι ξεκάθαρο, δεν θα επιδέχεται αμφιβολία. Επιτέλους, η σχέση αυτή παίρνει μορφή.

Ιχθύς

Ο χρόνος προχωράει μπροστά και εσείς το ίδιο Ιχθύες. Ο χρόνος είναι πιο φυσικός όταν δεν αντιστέκεστε. Η καλύτερη επιλογή που έχετε να κάνετε είναι ν’ αποδεχτείτε ότι ο χρόνος προχωράει.

Μπορεί να μην το περιμένατε, αλλά σήμερα, πράγματα που σας έμοιαζαν ζοφερά – όπως το πέρασμα του χρόνου, δεν μοιάζουν πλέον.

Νιώθετε απελευθερωμένοι από κάτι, ένα γεγονός θα σας φέρει χαρά.

Το σημάδι που θα λάβετε σ’ αυτό το σημείο σας λέει ν’ αποδεχτείτε τον εαυτό σας, την ηλικία σας – όποια και αν είναι αυτή. Σήμερα είναι μια μέρα ριζοσπαστικής αποδοχής του εαυτού σας, η οποία θα φέρει μεγαλύτερη ικανοποίηση στη ζωή σας.

Τα σημάδια είναι παντού τριγύρω σας, αρκεί να τα δείτε.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Περισσότερα Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement