Διαφήμιση - Advertisement
Το Σύμπαν έχει ένα συγκεκριμένο μήνυμα για 4 ζώδια – «Σήμερα πιστέψτε στα θαύματα» - Gkourou.com Το Σύμπαν έχει ένα συγκεκριμένο μήνυμα για 4 ζώδια – «Σήμερα πιστέψτε στα θαύματα»

Το Σύμπαν έχει ένα συγκεκριμένο μήνυμα για 4 ζώδια – «Σήμερα πιστέψτε στα θαύματα»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η 17η Σεπτεμβρίου μας φέρνει μια Πανσέληνο στους Ιχθύς, έτσι αν έχετε κάποια ιδιαίτερη ευχή, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το σύμπαν θα ανταποκριθεί. Όταν στρεφόμαστε στην αστρολογία για απαντήσεις, βλέπουμε ότι μέρες σαν κι αυτή, είναι μέρες που καταλαβαίνουμε τι προσπαθεί να μας πει το σύμπαν. Επικοινωνούμε με την πηγή ισχύος κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου στους Ιχθύς.

Τέσσερα ζώδια θα σήμερα θα νιώθουν ότι ξέρουν κάτι παραπάνω, και οι πληροφορίες που λαμβάνουμε θα ωφελήσουν τη ζωή μας τις επόμενες ημέρες. Δεν παίρνουν όλοι το ίδιο μήνυμα. Διαβάζουμε τα σημάδια με το δικό μας τρόπο ως άτομα. Να είστε ανοικτοί στην καλοσύνη.

Κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε Πανσελήνου, διαπιστώνουμε ότι είναι μια στιγμή κορύφωσης, που σημαίνει πως, ό,τι ζητήσαμε ή έχουμε ψάξει εμφανίζεται κατά τη διάρκεια αυτού του φεγγαριού.

Η Πανσέληνος των Ιχθύων έχει το επιπρόσθετο στοιχείο ότι θα οδηγήσει σε ηρεμία.

Τέσσερα ζώδια που παίρνουν ένα ξεχωριστό μήνυμα από το σύμπαν

  • Ταύρος,
  • Λέων,
  • Ζυγός,
  • Υδροχόος

Ταύρος

Στην περίπτωσή σου, Ταύρε, το σύμπαν φαίνεται να προσπαθεί να σου πει κάτι που μόνο εσύ μπορούσες να καταλάβεις, καθώς νιώθεις ότι κάποιοι άνθρωποι στη ζωή σου δεν καταλαβαίνουν απαραίτητα τι σου συμβαίνει.

Αλλά τα σημάδια που λαμβάνεις, είναι αυτά που  φαίνονται λογικά σε εσένα.

Λέων

Λέοντες, ίσως έχετε σκεφτεί ότι ίσως είστε μέντιουμ, καθώς φαίνεται να έχετε μια έκτη αίσθηση.

Είστε σε θέση να καταλάβετε τα πράγματα που άλλοι άνθρωποι δεν μπορούν, και κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου στους Ιχθύες, αυτό το χαρακτηριστικό φαίνεται να ενισχύεται. Η 17η Σεπτεμβρίου σας δείχνει ότι είστε, με τον τρόπο σας, μαγικός.

Το σύμπαν θέλει να ξέρετε ότι πρέπει να εμπιστεύεστε τις μαγικές αισθήσεις σας και να τις ακολουθείτε.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ‘κοιτάς και προς τις δύο μεριές πριν περάσεις τον δρόμο,’ αλλά είναι να ακούς την  καρδιά όταν σου λέει να φύγεις… τότε ‘φύγε.’

Το να εμπιστεύεσαι το ένστικτο, είναι σε μεγάλο βαθμό μέρος της δύναμης που φέρνει η Πανσέληνος στους Ιχθύς, και για σένα, Λέοντα, αυτή είναι μια μέρα που όχι μόνο σε φέρνει σε επαφή με τη δύναμή σου, αλλά σου επιτρέπει να δεις ότι δεν είσαι εκτός βάσης – εδώ υπάρχει κάτι που αξίζει να το ερευνήσεις.

Ζυγός

Ζυγοί, το γεγονός ότι το σύμπαν έχει ένα συγκεκριμένο και προσωπικό μήνυμα για εσάς, σας φαίνεται πολύ «σωστό», καθώς είστε ανοιχτός σε σημάδια και ψάχνετε  κοσμική υποστήριξη.

Ευτυχώς που έχετε την Πανσέληνο στους Ιχθύς στη διάθεσή σας τώρα, καθώς αυτό το πέρασμα θα σας μεταφέρει το μήνυμα που πρέπει να ακούσετε.

Ήρθε η ώρα να πάρετε τη θεραπεία στα σοβαρά.

Έχετε περάσει πολλά και έχετε αφομοιώσει την ιδέα ότι υποτίθεται ότι πρέπει να τα ξεπεράσεις όλα.

Αναληθές. Μπορεί να κάνατε ένα λάθος, αλλά δεν είναι ανάγκη να το επαναλαμβάνετε.

Το μήνυμα που λαμβάνετε αυτήν την ημέρα είναι αυτό που σας λέει με απόλυτη σαφήνεια ότι είναι καιρός να ετοιμάσετε την επιστροφή σας σε μια πιο φωτεινή ημέρα.

Είναι σαν η Πανσέληνος στους Ιχθύς να σπάει την πόρτα και να σας δείχνει την έξοδο. Όχι άλλη θλίψη. Ήρθε η ώρα να αλλάξεις το σκηνικό, Ζυγέ.

Υδροχόος

Υδροχόε, πάντα πίστευες στα θαύματα, και δεν ντρέπεσαι να υπερασπίζεσαι μόνος τα πιστεύω σου, είσαι μια χαρά «ως έχει», και κανείς δεν πρόκειται ποτέ να το αλλάξει αυτό.

Μαθαίνεις ότι είσαι τέλειος όπως είσαι και, το σύμπαν σε χειροκροτεί για τη στάση σου.

Όντας κάποιος που πιστεύει σε μαγική σκέψη, δεν είναι περίεργο που θα νιώσετε την Πανσέληνο στους Ιχθύς ως υποστήριξη, καθώς αυτή η μέρα φαίνεται ιδανική για πράγματα όπως η εκπλήρωση των ευχών και η καθοδήγηση. Το σύμπαν είναι δίπλα σου, Υδροχόε.

Δεν σας καταλαβαίνουν όλοι, καθώς είστε μοναδικοί. Αυτό δεν κάνει πάντα τα πράγματα εύκολα για σας, αλλά και πάλι, ξεχωρίζετε για την μοναδικότητά σας.

Θα δείτε πόσο διασκεδαστικό είναι να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου και να κάνεις τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο.

Το σύμπαν θέλει να ξέρετε ότι στηρίζει την μοναδική σας φύση.


Διαφήμιση - Advertisement