Διαφήμιση - Advertisement
Οικογενειακή τραγωδία στο Βόλο: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση του 40χρονου που τραυμάτισε τον πατέρα του με ψαροντούφεκο - Gkourou.com Οικογενειακή τραγωδία στο Βόλο: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση του 40χρονου που τραυμάτισε τον πατέρα του με ψαροντούφεκο

Οικογενειακή τραγωδία στο Βόλο: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση του 40χρονου που τραυμάτισε τον πατέρα του με ψαροντούφεκο


Διαφήμιση - Advertisement

 


Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την οικογενειακή τραγωδία στο Βόλο. Ο 40χρονος που χτύπησε τον πατέρα του με ψαροντούφεκο στο κρανίο και στο στήθος φαίνεται ότι είχε αυτοκτονήσει από την Τρίτη. Η σορός του, υπενθυμίζεται ότι βρέθηκε χθες Πέμπτη, στη θαλάσσια περιοχή στα Πευκάκια Βόλου.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, o 40χρονος φαίνεται ότι έβαλε τέλος στη ζωή του λίγη ώρα αφότου τραυμάτισε σοβαρά τον 69χρονο πατέρα του με το ψαροντούφεκο στο κεφάλι.

Ο θάνατος του 40χρονου προήλθε, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κακώσεις στον θώρακα και ο θάνατός του προσδιορίζεται την Τρίτη, ημέρα που καβγάδισε με τον 69χρονο πατέρα του και τον τραυμάτισε με το ψαροντούφεκο.

Ο 40χρονος φέρεται να πήδηξε στον γκρεμό με το μηχανάκι του προκειμένου με αυτό να αυτοκτονήσει.

Ο 69χρονος πατέρας του εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.


Διαφήμιση - Advertisement