Διαφήμιση - Advertisement
«Αιμορραγούσε για 40 λεπτά» – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για τον τραγικό θάνατο της γυναίκας στο Φαράγγι της Σαμαριάς - Gkourou.com «Αιμορραγούσε για 40 λεπτά» – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για τον τραγικό θάνατο της γυναίκας στο Φαράγγι της Σαμαριάς

«Αιμορραγούσε για 40 λεπτά» – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για τον τραγικό θάνατο της γυναίκας στο Φαράγγι της Σαμαριάς


Διαφήμιση - Advertisement

  


 

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες από τον μαρτυρικό θάνατο που βρήκε η Ουκρανέζα τουρίστρια, η οποία καταπλακώθηκε από βράχο στο φαράγγι της Σαμαριάς.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας της στο Δρυμό και περίπου ενάμιση χιλιόμετρο πριν την έξοδο της από το φαράγγι. Η ξαφνική νεροποντή προκάλεσε την πτώση του βράχου από πολύ μεγάλο ύψος.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει το NeaKriti ο μεγάλος βράχος που οδήγησε στον θάνατο την 33χρονης προσέκρουσε σε πολλά δέντρα και άλλους βράχους, αλλάζοντας αρκετές φορές κατεύθυνση προτού καταλήξει να καταπλακώσει την άτυχη γυναίκα.

Μαρτυρίες από άλλους περιπατητές που ήταν στο σημείο της τραγωδίας αναφέρουν ότι κοντά στην άτυχη γυναίκα έσπευσε ένας γιατρός που επίσης πεζοπορούσε στο φαράγγι, αλλά το τραύμα της 33χρονης ήταν τέτοιο που δεν μπορούσε να κάνει κάτι για να της σώσει τη ζωή.

Η άτυχη γυναίκα αιμορραγούσε για 40 λεπτά πριν χάσει τις αισθήσεις της και εν τέλει καταλήξει από ακατάσχετη αιμορραγία.


Διαφήμιση - Advertisement