Τα 3 ζώδια που βρίσκουν τον προσανατολισμό τους – «Αυτή η μέρα φέρνει νέο θάρρος στη ζωή σας»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024, τρία ζώδια θα βρουν σαφήνεια και κατεύθυνση, ακριβώς την κατάλληλη στιγμή. Η συμβολή του Ήλιου με τον Ερμή, αποκαλύπτει πολλά και, ξεκαθαρίζονται παλιές παρεξηγήσεις, απελευθερώνοντάς μας από τη σύγχυση.

Μπορούμε επίσης να είμαστε ευγνώμονες που τα πράγματα γίνονται γρήγορα.Δεν θα μας κάνουν απλά να σκεφτούμε — θα ξέρουμε ακριβώς τι συμβαίνει και θα δράσουμε άμεσα. Η διαύγεια και η κατεύθυνση δεν είναι μια στατική κατάσταση ύπαρξης. Αντίθετα, έρχεται με δράση, αποφασιστικότητα, και πρόθεση. Μιας και είναι Δευτέρα, νιώθουμε ψυχολογικά προετοιμασμένοι για αλλαγή, και ένα από τα πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε είναι ότι αν ξαφνικά νιώσουμε ότι βλέπουμε τα πράγματα καθαρά και βρίσκουμε την κατεύθυνσή μας, αυτό συμβαίνει επειδή εργαστήκαμε προς αυτό το στόχο.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο εδώ. Κατά την παραμονή του Ήλιου στον Ερμή, ο δρόμος είναι πλέον καθαρός.

Τα 3 ζώδια που βρίσκουν διαύγεια και αίσθηση σκοπού

  • Δίδυμος,
  • Λέων,
  • Τοξότης

Δίδυμος

Αυτήν τη μέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024, ξέρετε πού πάτε και τι να φορέσετε. Είστε απόλυτα διαυγής αυτήν τη μέρα, και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι, ο Ήλιος έρχεται σε επαφή με τον Ερμή.

Για πρώτη φορά ύστερα από βδομάδες, νιώθετε συγκεντρωμένος –  ένα πραγματικά καλό συναίσθημα.

Έχετε ξοδέψει πάρα πολύ χρόνο προσπαθώντας να αποφασίσετε ποια πορεία να ακολουθήσετε ή αν κάτι είναι κατάλληλο για εσάς. Αυτό που έχετε δει να συμβαίνει, είναι ότι αν δεν αποφασίσετε, θα χάσετε την ευκαιρία. Έχετε κουραστεί να χάνετε.

Αυτή η μέρα φέρνει νέο θάρρος στη ζωή σας, και σας προετοιμάζει για όλη την καλή δουλειά που θα κάνετε τον Οκτώβριο. Λόγω του Ηλίου που συναντά τον Ερμή, σπεύδετε να αποφασίσετε – κατόρθωμα για τους Διδύμους – και όλες οι κινήσεις σας θα γίνονται με σοφία και διορατικότητα.

Λέων

Αυτό που χρειαζόσασταν, τελικά αρχίζει να έρχεται στις 30 Σεπτεμβρίου 2024. Είτε λόγω παρεξηγήσεων είτε σύγχυσης, δεν ξέρετε πού να στραφείτε,  και αυτό έχει προκαλέσει προβλήματα όχι μόνο σε εσάς αλλά και στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεστε.

Χρειαζόσασταν σαφήνεια και κατεύθυνση, και ευτυχώς, κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Ήλιου από τη συμβολή του Ερμή, θα τις έχετε σε αφθονία. Τη Δευτέρα, μπορείτε να περιμένετε με ανυπομονησία μια τεράστια δόση κρυστάλλινης διαύγειας. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

Αυτό αφορά κυρίως τις εργασιακές και εργασιακές συνθήκες. Άλλωστε, οι υπόλοιπες πτυχές της ζωής σας, είναι τακτοποιημένες. Λέοντες, η ζωή σας είναι όμορφη, και το μόνο που  απομένει είναι να βελτιώσετε μερικά βασικά σημεία στη δουλειά. Όταν ολοκληρωθούν και αυτά, όλα θα μπουν στη θέση τους.

Τοξότης

Η σαφήνεια και η κατεύθυνση είναι τα στοιχεία που σας δίνουν την ταυτότητα του Τοξότη. Χωρίς αυτά, νιώθετε χαμένος. Είχατε κάποιες στιγμές σύγχυσης κατά τη διάρκεια αυτού του Σεπτέμβρη, αλλά σήμερα, θα αισθανθείτε ότι η σύγχυση είναι πλέον παρελθόν.

Τοξότη, νιώθεις να βρίσκεις τον παλιό σου εαυτό ξανά. Όπως έχεις μάθει για άλλη μια φορά να εμπιστεύεσαι τα ένστικτά σου. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Ήλιου από τη συμβολή του Ερμή, είναι δύσκολο να μην ακούσετε τη διαίσθησή σας.

Πραγματικά ξέρετε τι είναι καλύτερο για σας, και το βλέπετε ως εφικτό. Ο Ερμής είναι ένας συνδυασμός του Ήλιου που τα υπολογίζει όλα πολύ γρήγορα, καθώς στον Ερμή δεν αρέσει να περιφέρεται. Και με τον Ήλιο απασχολημένο, κάνετε ένα γρήγορο ταξίδι προς τη γαλήνη, τη θετικότητα, και την καθαρή σκέψη.