Διαφήμιση - Advertisement
Τα 3 ζώδια που ξεπερνούν τις δυσκολίες και ακτινοβολούν – «Μην τα παρατήσετε, το σύμπαν είναι με το μέρος σας» - Gkourou.com Τα 3 ζώδια που ξεπερνούν τις δυσκολίες και ακτινοβολούν – «Μην τα παρατήσετε, το σύμπαν είναι με το μέρος σας»

Τα 3 ζώδια που ξεπερνούν τις δυσκολίες και ακτινοβολούν – «Μην τα παρατήσετε, το σύμπαν είναι με το μέρος σας»


Διαφήμιση - Advertisement

 

Τρία ζώδια έχουν ταλαιπωρηθεί από προκλήσεις τον τελευταίο καιρό, αλλά τελικά τις ξεπερνούν,  σήμερα, 29 Σεπτεμβρίου. Ενώ αυτά τα ζώδια έχουν αντιμετωπίσει εμπόδια, η τοποθέτηση της Αφροδίτης στον ουρανό μας σε ευθυγράμμιση με τη Σελήνη, γίνεται μεγάλος σύμμαχος.


Γνωρίζετε ότι υπάρχουν ορισμένες δοκιμασίες που πρέπει να ξεπεραστούν. Ενώ ορισμένα πράγματα χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο για να πάρουν τον δρόμο τους, υπάρχουν άλλα που μπορούμε να προσπαθήσουμε και να καταφέρουμε.

Με την Αφροδίτη σύμμαχό σας, ο πρώτος λόγος για τον οποίον θέλετε να ξεπεράσετε επιτέλους αυτές τις συγκεκριμένες δυσκολίες, είναι ότι σας κάνει να νιώθετε ανόητοι αν δεν το κάνετε. Υπό την επιρροή της Αφροδίτης, αγαπάτε τον εαυτό σας αρκετά.

Δεν θέλετε πλέον να σας βαραίνουν αυτές οι προκλήσεις, έτσι στις 29 Σεπτεμβρίου εργάζεστε σκληρά για να τις ξεπεράσετε — και τα καταφέρνετε.

Μην τα παρατήσετε. Το σύμπαν είναι κυριολεκτικά, με το μέρος σας.

Τα 3 ζώδια που ξεπερνούν συγκεκριμένες δυσκολίες στις 29 Σεπτεμβρίου

  • Ταύρος,
  • Λέων,
  • Παρθένος

Ταύρος

Την Κυριακή νιώθετε ότι έχετε εξαντλήσει τις αντοχές και τη δύναμή σας. Ωστόσο, μια ξαφνική ανανέωση από την ευθυγράμμιση Αφροδίτης – Σελήνης, θα σας δώσει ενέργεια.

Σήμερα νιώθετε ενέργεια και διάθεση για δημιουργία. Είστε έτοιμοι να αφοσιωθείτε σ’ αυτό που πιστεύετε. Τέλος τα ημίμετρα.

Η ευθυγράμμιση Αφροδίτης – Σελήνης σας επηρεάζει βαθιά, σας δίνει αυτοπεποίθηση και ελπίδα.

Έτσι θα υπερβείτε τις προκλήσεις.

Διοχετεύετε την ενέργειά σας στην αγάπη και την επιτυχία. Αυτό που θα βάλετε στο μυαλό σας, θα το δείτε να γίνεται, επειδή νιώθετε αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα να κερδίσετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Στις 29 Σεπτεμβρίου, είστε δυνατοί και γενναίοι.

Λέων

Λέοντες, ξέρετε καλά ποιες είναι οι προκλήσεις στη ζωή σας, καθώς σας απασχολούν έντονα.

Δεν σας αρέσει να συναντάτε εμπόδια στον δρόμο σας.

Ενώ θέλετε απεγνωσμένα να υπερβείτε την πρόκληση αυτή, ακόμα δεν έχετε προσπαθήσει στα σοβαρά.

Η ευθυγράμμιση Αφροδίτης-Σελήνης, σας δείχνει ότι δεν υπάρχει επιστροφή.

Λέοντες, μπορείτε είτε να λύσετε το πρόβλημα, ή να το αφήσετε να σας βασανίζει – από εσάς εξαρτάται.

Κατά τη διάρκεια της ευθυγράμμισης Αφροδίτης-Σελήνης, βρίσκετε χρόνο για να αγαπήσετε τον εαυτό σας. Η αγάπη για τον εαυτό, σας βοηθά να ξεπεράσετε και το τελευταίο εμπόδιο που ορθώνεται μπροστά σας.

Παρθένος

Παρθένοι, έχετε απίστευτη πειθαρχία όταν το θέλετε.

Κατά τη διάρκεια της ευθυγράμμισης Αφροδίτης-Σελήνης, θα συνειδητοποιήσετε ότι το τελευταίο από τα εμπόδια είναι μπροστά σας, και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να το αντιμετωπίσετε.

Οπότε, ποιο είναι αυτό το τελευταίο εμπόδιο και πώς θα το ξεπεράσετε; Φαίνεται ότι στις 29 Σεπτεμβρίου, αυτό που φαντάζει ως απειλή για εσάς, είναι η ιδέα της διατήρησης της πειθαρχίας σας.

Τα έχετε πάει εξαιρετικά μέχρι αυτό το σημείο, όμως αναρωτιέστε αν μπορείτε να συνεχίσετε.

Κατά τη διάρκεια της ευθυγράμμισης Αφροδίτης-Σελήνης, θα διαπιστώσετε ότι, αν απλά εμπιστεύεστε τον εαυτό σας και ακολουθήσετε το αρχικό σχέδιο,  θα είστε σε θέση να νιώσετε εξίσου ενθουσιασμένοι με τον ερχόμενο μήνα, όπως κάνατε τον Σεπτέμβριο. Μην το βάλετε κάτω, γιατί τα άστρα σας ευνοούν. 

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement

Περισσότερα Βίντεο