Διαφήμιση - Advertisement
Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται από την Πανσέληνο και την έκλειψη Σελήνης – «Κλείνει ένας κύκλος στη ζωή σας» - Gkourou.com Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται από την Πανσέληνο και την έκλειψη Σελήνης – «Κλείνει ένας κύκλος στη ζωή σας»

Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται από την Πανσέληνο και την έκλειψη Σελήνης – «Κλείνει ένας κύκλος στη ζωή σας»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η έκλειψη της Σελήνης είναι ένα αστρολογικό γεγονός που φέρνει σημαντικές ανακατατάξεις,  έντονη σύγχυση, πιέσεις, απαιτήσεις, ξαφνικές καταστάσεις και μεγάλες προσδοκίες, ενώ ξεκινά ένα εντελώς διαφορετικό ταξίδι που μας οδηγεί σε αλλαγές, αποκαλύψεις, συνειδητοποιήσεις και κλείσιμο κεφαλαίων.

Ως η πρώτη έκλειψη σε αυτό τον άξονα ενδεχομένως να λειτουργήσει ως ώθηση και προτροπή για βελτιώσεις σε τομείς της ζωής που επηρεάζουν η Παρθένος και οι Ιχθύες στον χάρτη μας.Και επειδή το ζώδιο των Ιχθύων, το οποίο φιλοξενεί αυτή τη μερική Σεληνιακή έκλειψη, είναι το τελευταίο του ζωδιακού κύκλου, μπορεί να δούμε την ολοκλήρωση κάποιου κύκλου της ζωής μας που μας ταλαιπωρεί ψυχικά, να κληθούμε να βάλουμε μία τάξη στο χάος και να αφήσουμε πίσω μας πρόσωπα και καταστάσεις για να προχωρήσουμε μπροστά πιο συνειδητοποιημένοι και απελευθερωμένοι.  Υπάρχουν τρία ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την έκλειψη της Σελήνης στους Ιχθύες.

Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν από την Πανσέληνο και την Έκλειψη Σελήνης στους Ιχθύες στις 18/9

  • Κριός
  • Καρκίνος
  • Ζυγός

Κριός

Αυτό το σεληνιακό γεγονός μπορεί να φωτίσει κρυφά συναισθήματα ή ανεπίλυτα ζητήματα, προτρέποντάς σας να αντιμετωπίσετε και να απελευθερώσετε ό, τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον.

Μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας να σκέφτεται βαθιά τη προσωπική και επαγγελματική ζωή σας, οδηγώντας σε σημαντικές αποκαλύψεις ή μετατοπίσεις στην προοπτική.

Η ενέργεια της έκλειψης σας ενθαρρύνει να αγκαλιάσετε την αλλαγή και να αφήσετε τα προηγούμενα μοτίβα, κάνοντας χώρο για νέες ευκαιρίες και ανάπτυξη. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και αξιοποιήστε το αυτήν τη φορά για να ευθυγραμμίσετε εκ νέου τους στόχους σας με τις πραγματικές επιθυμίες σας.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος της Σεληνιακής Έκλειψης στους Ιχθύες στις 17 Σεπτεμβρίου 2024, θα επηρεάσει βαθιά τον Καρκίνο, σηματοδοτώντας αυξημένη συναισθηματική σαφήνεια και δυνατότητες μετασχηματισμού. Αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να αποκαλύψει κρυμμένα συναισθήματα ή εμπειρίες του παρελθόντος που πρέπει να αντιμετωπιστούν, προκαλώντας σημαντική ενδοσκόπηση.

Μπορεί να βιώσετε μια διόγκωση επίγνωσης των προσωπικών σας σχέσεων και της συναισθηματικής ευημερίας, ωθώντας σας να απελευθερώσετε παλιά μοτίβα και να διευκολυνθεί η θεραπεία των τραυμάτων από το παρελθόν.

Αυτή είναι μια ιδανική στιγμή για να αφήσετε ό, τι δεν ευθυγραμμίζεται πλέον με τον αληθινό εαυτό σας, επιτρέποντάς σας να ορίσετε νέες προθέσεις και να καλωσορίσετε μια πιο αυθεντική φάση στη ζωή σας.

Ζυγός

Αυτό το ουράνιο γεγονός θα φέρει ένα κύμα συναισθηματικής έντασης και αποκάλυψης για τον Ζυγό. Αυτή η έκλειψη μπορεί να τονίσει ανεπίλυτα ζητήματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, προτρέποντάς σας να αντιμετωπίσετε και να αντιμετωπίσετε τις υποκείμενες εντάσεις.

Πιθανότατα θα αποκτήσετε βαθιά γνώση των προσωπικών σας συνδέσμων και του τρόπου με τον οποίο ευθυγραμμίζονται με τις αξίες και τους στόχους σας.

Είναι μια κρίσιμη στιγμή για να επανεκτιμήσετε και να συνειδητοποιήσετε τη δυναμική των σχέσεών σας, προωθώντας για βαθύτερη κατανόηση του τι πραγματικά χρειάζεστε.

Αποδεχτείτε  αυτήν την ευκαιρία για περισυλλογή και επούλωση τραυμάτων καθώς δίνεται η δυνατότητα  να μεταμορφώσετε τα σχετικιστικά σας μοτίβα και να δημιουργήσετε πιο αρμονικές συνδέσεις που σας οδηγούν μπροστά.

Πηγή: enikos


Διαφήμιση - Advertisement