Διαφήμιση - Advertisement
Τα 3 ζώδια που θα βιώσουν μία ουσιαστική μεταμόρφωση - Gkourou.com Τα 3 ζώδια που θα βιώσουν μία ουσιαστική μεταμόρφωση

Τα 3 ζώδια που θα βιώσουν μία ουσιαστική μεταμόρφωση


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου είναι μια μέρα αληθινής μεταμόρφωσης για τρία ζώδια. Ο Αιγόκερως απέναντι από τον Δία σηματοδοτεί την πρακτικότητα. Το μυαλό είναι ανοιχτό και αναγνωρίζουμε την ανάγκη για μεταμόρφωση.

Η παρουσία του Δία στην μετάβαση, σηματοδοτεί την ελπίδα. Οι αποφάσεις οδηγούν σε αυτοβελτίωση και γι’ αυτό, η σημερινή μεταμόρφωση, αφορά κυρίως την υγεία.

Τρία ζώδια περιμένουν την κατάλληλη στιγμή να «βάλουν μπροστά» και η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για δράση. Η Τετάρτη απαιτεί πλάνο και πειθαρχία: είμαστε στον σωστό δρόμο για θετική μεταμόρφωση και υγεία.

Μια μεταμόρφωση προβλέπεται για τρία ζώδια στις 11 Σεπτεμβρίου

  • Λέων
  • Ζυγός
  • Σκορπιός

Λέων

Λέοντες, έχετε υπομείνει αρκετά και είστε πρόθυμοι ν’ αλλάξετε. Τόσο απλά. Έχετε προσπαθήσει επανειλημμένα να πετύχετε κάτι που θεωρείτε ότι δεν γίνεται ν’ αλλάξει όμως τώρα, νιώθετε ότι μπορείτε να στρέψετε την προσοχή σας σε κάτι νέο.

Έχετε όλη την απαραίτητη ενέργεια, επειδή η Σελήνη στον Αιγόκερω είναι απέναντι από τον Δία και πλέον η συγκέντρωσή σας, είναι καλύτερη.Αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να σπαταλάτε άλλο χρόνο σε προσπάθειες και ανθρώπους που δεν εξελίσσονται μαζί σας και νιώθετε την ανάγκη για μια μεταμόρφωση. Θέλετε να ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας, όπως έχετε κάνει τόσες φορές στο παρελθόν και με την παρουσία του Δία σήμερα, έχετε κάθε λόγο να το κάνετε.

Λέοντες, η σημερινή μέρα σηματοδοτεί τη νέα σας στάση και τον διαφορετικό τρόπο ζωής σας. Δεν μπορείτε, ούτε πρόκειται να παραμείνετε στάσιμοι.

Προχωράτε μπροστά και διαχειρίζεστε επιδέξια τις αλλαγές στη ζωή σας. Είστε υγιείς, ευκατάστατοι και συνετοί και, η Σελήνη στον Αιγόκερω σας βοηθά να το συνειδητοποιήσετε.

Ζυγός

Ζυγοί, μόνο εσείς ξέρετε πόσο θέλετε να μεταμορφωθείτε σε κάτι νέο. Αγαπάτε τον εαυτό σας και γι’ αυτό θ’ αξιοποιήσετε την ευκαιρία να γίνετε ακόμη καλύτεροι. Όσο η Σελήνη στον Αιγόκερω είναι απέναντι από τον Δία, θα βρείτε τον τρόπο να απαλλαγείτε από ό,τι δεν σας αρέσει, ενώ θ’ αφήσετε άθικτα τα θετικά. Αυτό σημαίνει ότι είστε εξαιρετικό άτομο, αλλά έχετε κάποιες κακές συνήθειες. Πρέπει ν’ αντιμετωπίσετε τα αρνητικά σ’ αυτή την μετάβαση.

Το εγχείρημα μπορεί να είναι δύσκολο αλλά εσείς είστε έτοιμοι. Ο φετινός Σεπτέμβρης, σας προσκαλεί να ακούσετε τα συναισθήματά σας και ν’ αξιοποιήσετε την ευκαιρία για μια δυνατή αλλαγή. Έχει έρθει η ώρα και το γνωρίζετε. Το καλύτερο είναι ότι είστε πρόθυμοι να κάνετε ό,τι είναι αναγκαίο για να βελτιωθείτε.

Σκορπιός

Σκορπιοί, μην εκπλαγείτε αν στις 11 Σεπτεμβρίου ξεκινήσετε κάτι εντελώς καινούργιο. Προβλέπεται μια σημαντική αλλαγή. Εδώ και καιρό ενδιαφερόσασταν για κάτι, αλλά σήμερα είναι η μέρα που θα το ξεκινήσετε.

Η Σελήνη στον Αιγόκερω είναι απέναντι από τον Δία και ξέρετε τι είναι αυτό που σας ενδιαφέρει και θα το ξεκινήσετε. Σκορπιοί, είστε γενικά γενναίοι αλλά τώρα διστάζετε.

Ξέρετε ότι δεν πρόκειται να κάνετε πίσω. Ωστόσο, το εγχείρημα της μεταμόρφωσης είναι τόσο συναρπαστικό, όσο και τρομακτικό. Ξέρετε ότι, με το που θα κάνετε το πρώτο βήμα, όλα θα πάνε καλά.

Πρέπει να ξεπεράσετε τον αρχικό σας φόβο. Είστε ατρόμητοι και πιο πρόθυμοι και πιο έτοιμοι από ποτέ για να μεταμορφωθείτε.

Πηγή: enikos


Διαφήμιση - Advertisement