Διαφήμιση - Advertisement
«Τέλος οι κακές αναμνήσεις» – Τα 3 ζώδια που αφήνουν πίσω το παρελθόν από σήμερα - Gkourou.com «Τέλος οι κακές αναμνήσεις» – Τα 3 ζώδια που αφήνουν πίσω το παρελθόν από σήμερα

«Τέλος οι κακές αναμνήσεις» – Τα 3 ζώδια που αφήνουν πίσω το παρελθόν από σήμερα


Διαφήμιση - Advertisement

 


Τα άστρα σήμερα στέλνουν μήνυμα αισιοδοξίας, καθώς τρεις μεταβάσεις κάνουν την ημέρα αυτή υπέροχη. Το τρίγωνο της Σελήνης στον Δία, θα βοηθήσει να ξεπεραστούν κάποια εμπόδια, καθώς και μνήμες από το παρελθόν που δυσκολευόμαστε να σβήσουμε.

Τρία ζώδια υποφέρουν από τις διαρκείς αναδρομές στο παρελθόν που ξυπνούν επώδυνες αναμνήσεις και εμπειρίες. Νιώθουν ότι δεν μπορούν να βρουν τον τρόπο ν’ απεγκλωβιστούν από τις αναμνήσεις αυτές.

Θέλουμε όμως να θεραπευτούμε. Θέλουμε να ξεπεράσουμε το παρελθόν. Την Κυριακή, το κλίμα είναι ιδανικό για αλλαγή και επούλωση των τραυμάτων. Οι μνήμες πρέπει κάποια στιγμή να σβήσουν.  Πρέπει επιτέλους, ν’ απελευθερωθούμε και, με το τρίγωνο της Σελήνης στον Δία, μπορούμε να ζήσουμε μια χαρούμενη, υγιή ζωή, απαλλαγμένη απ’ τον πόνο.

Τα 3 ζώδια που αφήνουν πίσω το παρελθόν

  • Ταύρος
  • Καρκίνος
  • Λέων

Ταύρος

Ταύροι, κάτι ενδιαφέρον συμβαίνει στη ζωή σας σήμερα. Ξεπερνάτε έναν άνθρωπο, σχεδόν χωρίς να το καταλάβετε. Μπορεί να είχατε σχέση μαζί του και, όταν αυτή τελείωσε, σας διέλυσε και πιστεύατε ότι δεν θα μπορέσετε ν’ ανακάμψετε ποτέ. Πονάτε ακόμη.

Σήμερα όμως, κάτι αλλάζει με το τρίγωνο της Σελήνης στον Δία. Νιώθετε ότι δεν υποφέρετε πλέον. Έχετε ξεπεράσει το παρελθόν.

Θεωρούσατε ότι το παρελθόν θα σας στοιχειώνει για πάντα όμως σήμερα κάτι αλλάζει. Νιώθετε απελευθερωμένοι, δεν πονάτε πλέον. Σήμερα πρέπει να γιορτάζετε, Ταύροι.

Καρκίνος

Βλέπετε τους γύρω σας να διασκεδάζουν, όμως εσείς όπου και αν πάτε κουβαλάτε ένα βάρος.

Το βάρος μιας πεθαμένης σχέσης. Έχει τελειώσει και το ξέρετε. Δεν είστε καν βέβαιοι αν πλέον σας ενδιαφέρει.

Απαλλάσσεστε από τον πόνο. Δεν έχετε πλέον καμία επαφή με αυτό το άτομο και νιώθετε ότι έχει έρθει η ώρα να αφήσετε πίσω σας αυτή την επώδυνη ανάμνηση. Ευτυχώς, το σύμπαν είναι σύμμαχός σας, με την ενέργεια του τριγώνου της Σελήνης στον Δία.

Νιώθετε πιο ανάλαφροι και άνετοι με τον εαυτό σας. Θα δείτε ότι ο πόνος σας σταδιακά, φεύγει. Το τρίγωνο της Σελήνης στον Δία σας φέρνει την αυτοπεποίθηση να συνεχίσετε ακλόνητοι.

Λέων

Λέοντες, τελικά, θα σταματήσετε να σκέφτεστε εκείνο το πρόσωπο από το παρελθόν που δεν μπορούσατε να βγάλετε από το μυαλό σας.

Η μετάβαση αυτή του τριγώνου της Σελήνης στον Δία σας κάνει να ξεχάσετε αυτή την ανάμνηση.

Μπορεί να έρθει μια νέα αγάπη ή να κάτι άλλο που να σας τραβήξει ευχάριστα την προσοχή. Κάποια στιγμή, θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν σκέφτεστε πλέον το παρελθόν.

Όταν θα καταλάβετε ότι έχετε ξεπεράσει τον πόνο και το τραύμα, θα έχει αρχίσει η επούλωση. Η θετική ενέργεια του Δία σας δείχνει ότι πολύ σύντομα θ’ απελευθερωθείτε απ’ τον πόνο, Λέοντες.

Πηγή: enikos

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Περισσότερα Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement