Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε σε ηλικία 36 ετών ο Στέλιος Μιχαήλ - Gkourou.com Πέθανε σε ηλικία 36 ετών ο Στέλιος Μιχαήλ

Πέθανε σε ηλικία 36 ετών ο Στέλιος Μιχαήλ


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Βαθιά θλίψη προκαλεί ο θάνατος του Στέλιου Μιχαήλ, γνωστού make-up artist, σε ηλικία μόλις 36 ετών, και μετά από μάχη με σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Η είδηση του θανάτου του 36χρονου προκάλεσε θλίψη στα αγαπημένα του πρόσωπα, με συγγενείς, φίλους και συνεργάτες του να τον αποχαιρετούν με συγκινητικά λόγια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  Στέλιος Μιχαήλ: Σοβαρά προβλήματα υγείας αντιμετώπιζε ο 36χρονος make-up artist


Ο Στέλιος Μιχαήλ είχε εδώ και χρόνια καθιερωθεί ως ένας από τους πιο ταλαντούχους make-up artists, κερδίζοντας την εκτίμηση και τον σεβασμό τόσο των πελατών όσο και των συναδέλφων του. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ίδιος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, με τους κοντινούς του ανθρώπους να τον στηρίζουν στη μάχη που έδινε.  Η κηδεία του Στέλιου Μιχαήλ θα γίνει την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά στον Στρόβολο της Κύπρου, στις 15:30.

Η οικογένεια του 36χρονου έχει ανακοινώσει πως δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια κατά την τελετή, ωστόσο προτρέπει όσους επιθυμούν να τιμήσουν τον Στέλιο να προσφέρουν, αντί στεφάνων, εισφορές για τη στήριξη της οικογένειας.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Περισσότερα Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement